Κασσελάκης για κυβέρνηση: Δεν παίρνουν χαμπάρι - Δεν μας αξίζει τέτοια κατάρρευση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κασσελάκης για κυβέρνηση: Δεν παίρνουν χαμπάρι - Δεν μας αξίζει τέτοια κατάρρευση
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την είσοδο αγνώστων στην Ακρόπολη και την διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών.

Θυελλώδεις αντιδράσεις στον πολιτικό διάλογο αλλά και υπηρεσιακά εντός του Υπουργείου Πολιτισμού, έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία την οποία έλαβαν την Κυριακή τουρίστες επισκέπτες της Ακρόπολης των Αθηνών, να περιβληθούν ενδυμασία που παραπέμπει σε αρχαίους Έλληνες με βαμμένο λευκό δέρμα και χλαμύδες, δύο από αυτούς να υποδυθούν την Αθηνά και τον Ποσειδώνα, να αναρτήσουν τις σχετικές φωτογραφίες στα social media, και να υποδέχονται άλλους τουρίστες στα προπύλαια του Παρθενώνα αντιποιούμενοι το προσωπικό υποδοχής και ξενάγησης.

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Σε ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «Άγνωστοι ανέβηκαν με χλαμύδες και περικεφαλαίες στην Ακρόπολη και πόζαραν με φόντο τον Παρθενώνα. Το Υπουργείο Πολιτισμού δεν πήρε χαμπάρι. Άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του διευθυντή εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του οποίου υπάρχουν σημαντικά δημόσια έγγραφα, που ο ίδιος ανέφερε ότι φοβάται μήπως έχουν αντιγραφεί ή αλλοιωθεί. Το Υπουργείο Εσωτερικών δεν πήρε χαμπάρι».

Γενικεύοντας κατηγορεί την κυβέρνηση: «Δεν παίρνουν χαμπάρι, είναι το modus operandi τους. Δεν είναι μόνο τα νοσοκομεία που καταρρέουν, οι πολίτες που δολοφονούνται έξω από αστυνομικά τμήματα, οι ασθενείς που σβήνουν στις καρότσες, οι σταθμάρχες που διορίζονται παράνομα. Είναι όλα μαζί, και όλα σε αποσύνθεση, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα».

Ακολούθως ρωτά: «Μπορείτε να είστε υπερήφανοι για τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας, από τον Παρθενώνα μέχρι τα νοσοκομεία, από τους θεσμούς μέχρι την καθημερινότητα; Δε μας αξίζει τέτοια κατάρρευση. Πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια στη σειρά από την αρχή. Πρέπει να επιστρέψουμε στην αξιοπρέπεια».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Απόλυτα ικανοποιημένος από την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου

Κασσελάκης: Προεκλογικό πριμ το μπόνους Μητσοτάκη - Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

Κυβερνητικές πηγές για Κασσελάκη: Δεν κατάλαβε καν τι ανακοινώθηκε στο υπουργικό

gazzetta
gazzetta reader insider insider