Έκανε «το επτά στα επτά» ο Dow Jones

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έκανε «το επτά στα επτά» ο Dow Jones

Mε οριακή άνοδο υποδέχθηκαν τη νέα χρηματιστηριακή εβδομάδα οι δείκτες στη Wall Street, λαμβάνοντας στήριξη από τις ισχυρές επιδόσεις που σημείωσαν οι κλάδοι της υγείας και των τηλεπικοινωνιών.

Μάλιστα ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε «στο πράσινο» για έβδομη διαδοχική συνεδρίαση.

Ειδικότερα, ο Dow Jones κατέγραψε κέρδη 0,12% για να κλείσει στις 17.623,87 μονάδες, ο Nasdaq ενισχύθηκε κατά 0,28% στις 4.808,87 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημείωσε άνοδο κατά 0,10% για να τερματίσει στις 2.051,60 μονάδες.

Στο μεταξύ, στην «επίσημη πρώτη» παρουσίαση ενός νέου, μικρότερου και φθηνότερου iPhone, προκειμένου να «κερδίσει» τις αναδυόμενες αγορές – και γιατί όχι και την Κίνα – προχώρησε τη Δευτέρα η Apple.

Ο τεχνολογικός κολοσσός προέβη στα «αποκαλυπτήρια» του 4-inch iPhone SE, του πρώτου iPhone με οθόνη 4 ιντσών από το 2013. Παρόλο που η σχεδίαση του νέου 4-inch iPhone SE είναι βασισμένη στο iPhone 5S, τα χαρακτηριστικά του είναι τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως ανανεωμένα.

Το νέο iPhone έχει επεξεργαστή Α9, είναι εξοπλισμένο με κάμερα 12 megapixel και θα περιλαμβάνει εφαρμογές όπως το Touch ID και το Apple Pay. Η τιμή πώλησης θα ξεκινά από τα 399 δολάρια. Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 24 Μαρτίου, ενώ το iPhone θα είναι διαθέσιμο από τις 31 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider