Λίγα λόγια για το Insider.gr

Δημήτρης Πεφάνης
Viber Whatsapp Μοιράσου το

Σε μια εποχή που η ανάγνωση οικονομικών ειδήσεων φέρνει περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις και οι ψύχραιμες αναλύσεις σπανίζουν, το insider.gr αλλάζει τα δεδομένα στην ενημέρωση.

«Παντρεύοντας» την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση με τις αναλύσεις για τα βασικά θέματα της επικαιρότητας, δίνει απαντήσεις στα κρίσιμα καθημερινά θέματα της οικονομικής ζωής.

Την ίδια στιγμή, χάρη στα χρηστικά θέματα, στους οδηγούς και τα αφιερώματα, οι αναγνώστες βρίσκουν όλες τις συμβουλές που χρειάζονται για να διασχίσουν το «ναρκοπέδιο» των καθημερινών οικονομικών τους συναλλαγών.

Το insider.gr στελεχώνεται από μια έμπειρη ομάδα συντακτών, με βαθιά γνώση της οικονομικής και πολιτικής πραγματικότητας, ενώ οι εξειδικευμένοι εξωτερικοί συνεργάτες καλύπτουν πλήρως τους πιο καίριους τομείς της οικονομίας.

Παράλληλα, φιλοξενώντας εγχώριους, διεθνείς αρθρογράφους και bloggers από όλο το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα, το insider.gr αποτελεί ένα σημείο αναφοράς, ψύχραιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

Οι διεθνείς συνεργασίες με τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται το Bloomberg και το Reuters, αλλά και οι αναλύσεις από ολόκληρο τον κόσμο καθιστούν το insider.gr «παράθυρο στον κόσμο», επεξηγώντας τις εξελίξεις αλλά και τον αντίκτυπό τους στην ελληνική πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider