HBO Max: Το αντίπαλο δέος του Netflix έκλεψε ήδη τα Φιλαράκια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
HBO Max: Το αντίπαλο δέος του Netflix έκλεψε ήδη τα Φιλαράκια
Μεγάλο ανταγωνισμό αναμένεται να αντιμετωπίσει η Netflix μέσα στον επόμενο χρόνο μετά και τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Warner Media για τη νέα πλατφόρμα συνεχούς ροής η οποία θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, λίγο αργότερα από ότι προβλεπόταν.

Παρά τις αρχικές της δηλώσεις της warner Media για λάνσάρισμα της πλατφόρμας την τρέχουσα χρονιά, το HBO Max θα κυκλοφορήσει στο κοινό την άνοιξη του 2020, ενώ σύμφωνα με την Wall Street Journal η συνδρομή θα κοστίζει 16 ή και 17 δολάρια το μήνα. Όπως και το Netflix έτσι και το HBO Max θα είναι μια πλατφόρμα γενικού περιεχομένου ενώ θα περιλαμβάνει και ειδικό πρόγραμμα για παιδιά και οικογένειες.

Όσον αφορά στο περιεχόμενο τώρα η νέα πλατφόρμα, η οποία θα ονομάζεται HBO Max, μάλιστα θα έχει πλούσιο περιεχόμενο μεταξύ αυτών και την περίφημη τηλεοπτική σειρά Φιλαράκια η οποία μέχρι σήμερα προβάλλεται από το Netflix. Η υπηρεσία συνεχούς ροής - η συνδρομή της οποίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί - θα περιλαμβάνει τα καλύτερα εκ των καλυτέρων εμπορικά σήματα της WarnerMedia, δήλωσε ο γίγαντας των μέσων ενημέρωσης, όπως τίτλους από το HBO, την Warner Bros, την DC Entertainment, το CNN, το TNT, το TBS, το CW, καθώς και τα Crunchyroll και Rooster Teeth της Otter Media.

Στις σημαντικές προσθήκες της πλατφόρμας συγκαταλέγεται και η σειρά τα Φιλαράκια την οποία προέβαλε μέχρι σήμερα σε αποκλειστικότητα το το Netflix. Άλλες δημοφιλείς τηλεοπτικές επαναλήψεις θα είναι το «The Fresh Prince of Bel-Air» και το «Pretty Little Liars» ενώ η υπηρεσία θα φιλοξενεί και κάποιες νέες εκπομπές από το CW, συμπεριλαμβανομένης της «Batwoman» και το spinoff toy «Riverdale».

Να υπενθυμίσουμε ότι το οι ανταγωνιστές του Netflix στις ΗΠΑ αυξάνονται συνεχώς και του «κλέβουν» ταινίες και σειρές. Το Disney+ ήταν η αιτία πίσω από το κόψιμο αγαπημένων σειρών της Marvel όπως οι «Daredevil» και «The Punisher», αλλά και την επερχόμενη εξαφάνιση των ταινιών Marvel, Star Wars κλπ από την πλατφόρμα του Netflix. Η υπηρεσία NBCUniversal που θα γίνει διαθέσιμη το 2021 θα πάρει από το Netflix μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του, το «The Office», ενώ το streaming κανάλι της WarnerMedia που ανακοινώθηκε χθες, θα του στερήσει το «Friends» για το οποίο το Netflix πέρυσι πλήρωσε 100 εκατ. δολάρια.

Το HBO Max, πλήρωσε 425 εκατ. (85 εκατ. ετησίως για πέντε χρόνια) προκειμένου να έχει την αποκλειστικότητα του «Friends». Σύμφωνα δε με την ανακοίνωση του Netflix «θα αποχαιρετήσει την αγαπημένη σειρά – τουλάχιστον στις ΗΠΑ, καθώς στον υπόλοιπο κόσμο φαίνεται πως θα παραμένει διαθέσιμη μέχρι να επεκταθεί το HBO Max».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider