Οργανωμένη κάθοδο στην Αθήνα ετοιμάζουν οι αγρότες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οργανωμένη κάθοδο στην Αθήνα ετοιμάζουν οι αγρότες

Για οργανωμένη κάθοδο στην Αθήνα ετοιμάζονται οι αγρότες, όπως τονίζουν σε κοινή ανακοίνωση τους οι τέσσερις Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας (Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Μαγνησίας).

Παράλληλα οι υπενθυμίζουν τη συντονισμένη διαμαρτυρία αγροτών – την Τετάρτη – στα κατά τόπους γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ για την καταβολή των οφειλομένων, όπως αυτή αποφασίστηκε από εκπροσώπους των 68 μπλόκων που συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην Λάρισα.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν επισημαίνονται, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

«Επιβάλλεται να δυναμώσουν οι αγροτικοί σύλλογοι, να συγκροτηθούν και νέοι, ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική η πάλη μας ενάντια στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν. Με καλύτερες προϋποθέσεις να οργανώσουμε τους νέους μαζικούς αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς, όπως την παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ σε ολόκληρη τη χώρα την Τετάρτη, αλλά και την κάθοδο με λεωφορεία στην Αθήνα στη διάρκεια της 48ωρης απεργίας που μαζί με τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα θα παλέψουμε να μην περάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο - έκτρωμα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider