«Πρώιμη η σύνδεση της επίθεσης στις Βρυξέλλες με τα χτυπήματα στο Παρίσι»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Πρώιμη η σύνδεση της επίθεσης στις Βρυξέλλες με τα χτυπήματα στο Παρίσι»

Έναν άνδρα που απεικονίζεται σε μία φωτογραφία ενώ περπατάει μαζί με άλλους δύο υπόπτους, αναζητούν τώρα οι βελγικές αρχές, καθώς η αιματηρή επίθεση στην «καρδιά» της Ευρώπης έχει «παγώσει» ολόκληρη την υφήλιο.

«Μια φωτογραφία τριών ανδρών υπόπτων ελήφθη στο Ζαβεντέμ. Δύο από αυτούς φαίνεται πως διέπραξαν επιθέσεις αυτοκτονίας. Ο τρίτος, που φοράει ένα ανοικτού χρώματος μπουφάν κι ένα καπέλο, αναζητείται εντατικά» δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος των βελγικών αρχών.

Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος πρόσθεσε λίγο αργότερα ότι σύμφωνα με μάρτυρες, ο τρίτος ύποπτος εγκατέλειψε το κτίριο του αεροδρομίου.

«Διαφορετικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας, πολλοί μάρτυρες επίσης δίνουν κατάθεση» διευκρίνισε ο εισαγγελέας.

Επιπλέον ο αξιωματούχος επισήμανε ότι «είναι ακόμα πολύ νωρίς» ώστε να συσχετιστούν οι επιθέσεις της Τρίτης με τα χτυπήματα στο Παρίσι της 13ης Νοεμβρίου του 2015.

«Είναι πολύ νωρίς για να συνδέσουμε τις επιθέσεις αυτές με τις επιθέσεις στο Παρίσι» τόνισε ο εισαγγελέας προς τους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider