Γεννηματά: Δεν πάσχω από τη νόσο της πρωθυπουργίτιδας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεννηματά: Δεν πάσχω από τη νόσο της πρωθυπουργίτιδας

«Δεν πάσχω από τη νόσο της πρωθυπουργίτιδας» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας χθες το βράδυ στην εκπομπή «Στον Ενικό» του STAR.

«Εγώ θεωρώ ότι χρειάζεται η συνεργασία και των τεχνοκρατών και των πολιτικών, στο σημείο που βρισκόμαστε για να φύγουμε μπροστά. Αυτή είναι η άποψή μου. Την θέτω στο τραπέζι, χτυπάω το καμπανάκι», πρόσθεσε.

Διευκρίνισε ότι η πρότασή της θα αφορά σε μεικτή κυβέρνηση, συμπληρώνοντας ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ζητάει καν εκλογές, αφήνει τα πράγματα να εξελίσσονται».

Πρόσθεσε ότι «η Δημοκρατική Συμπαράταξη δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο και είναι ένα πρώτο βήμα, βεβαίως πρέπει να κάνουμε το δεύτερο βήμα που είναι πιο τολμηρό και δεν το θεωρώ ακατόρθωτο».

«Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, που είναι κατώτερη των περιστάσεων και έχουμε και μια αντιπολίτευση που έχει την τακτική του ώριμου φρούτου και περιμένει να δει τί; Τη χώρα να καταστρέφεται ολοσχερώς για να γίνει πρωθυπουργός και κυβέρνηση σε ποια χώρα, σε ποια οικονομία, σε ποια κοινωνία;», είπε η κα Γεννηματά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider