EΤΕ: Η ανακοίνωση για τη Δημόσια Πρόταση στην Epsilon Net

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
EΤΕ: Η ανακοίνωση για τη Δημόσια Πρόταση στην Epsilon Net
.
Η ανακοίνωση της ΕΤΕ για τις μετοχές της Epsilon Net

Χθες ανακοινώθηκε ότι ο βασικός της μέτοχος της Epsilon Net, Ιωάννης Μίχος (κατέχει το 55,42%) και η Εθνική Τράπεζα (7,5%) προχωρούν σε συνασπισμό δυνάμεων με το private equity fund General Atlantic προκειμένου η νεοιδρυθείσα ελληνική θυγατρική του τελευταίου, Bidco, να αποκτήσει τις μετοχές της μειοψηφίας της εισηγμένης και η εταιρεία να βγει από το χρηματιστηριακό ταμπλό.

Η ανακοίνωση της ΕΤΕ για τις μετοχές της Epsilon Net

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. (η «Τράπεζα») ανακοινώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 596/2014 και τον ν. 3556/2007, ότι δυνάμει της από 25.04.2024 συμφωνίας που συνήψε με τον κ. Ιωάννη Μίχο, την εταιρεία General Atlantic Ginger B.V. και την εταιρεία Ginger Digital BidCo Μονοπρόσωπη Α.Ε., (τα «Μέρη»), τα Μέρη συμφώνησαν να ενεργούν συντονισμένα, κατά την έννοια του άρθρου 2(ε) του ν. 3461/2006, με σκοπό την απόκτηση, μέσω της Ginger Digital BidCo Μονοπρόσωπη Α.Ε., του συνόλου των 20.100.000 μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας Epsilon Net A.E. που δεν κατέχονται ήδη από τα Μέρη, μέσω υποβολής υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης.

Συνεπεία της κατά τα ανωτέρω συμφωνίας, τα Μέρη θεωρούνται ότι ενεργούν συντονισμένα κατά την έννοια του άρθρου 10(α) του ν. 3556/2007 αναφορικά με το συνολικό ποσοστό μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου που κατέχουν, το οποίο αντιστοιχεί στο 62,92% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της Epsilon Net A.E.

Η ανακοίνωση για τη διενέργεια της δημόσιας πρότασης βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Epsilon Net Α.Ε., σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στα 12 ευρώ ανά μετοχή η Δημόσια Πρόταση για την Epsilon Net

Epsilon Net: Δημόσια πρόταση από General Atlantic, ΕΤΕ και Ι. Μίχο

gazzetta
gazzetta reader insider insider