Entersoft: 11,3 εκατ. ευρώ τα έσοδα α' τριμήνου - Άλμα 9% στα EBITDA

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Entersoft: 11,3 εκατ. ευρώ τα έσοδα α' τριμήνου - Άλμα 9% στα EBITDA
Αύξηση εσόδων και άνοδο κερδοφορίας πέτυχε η Entersoft το α’ τρίμηνο 2024, ανακοινώνοντας τα βασικά οικονομικά της μεγέθη.

Αύξηση εσόδων και άνοδο κερδοφορίας πέτυχε η Entersoft το α’ τρίμηνο 2024, ανακοινώνοντας τα βασικά οικονομικά της μεγέθη. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωσης της εισηγμένης, το πρώτο τρίμηνο κατέγραψε έσοδα 11,3 εκατ. ευρώ, επιτυγχάνοντας αύξηση 12% σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι (10,1 εκατ. ευρώ).

Παράλληλα, τα EBITDA διαμορφώθηκαν στα 4,3 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 9% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο (3,9 εκατ. ευρώ), ενώ τα κέρδη προ φόρων άγγιξαν τα 3,37 εκατ. ευρώ, στο +9% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο (3,1 εκατ. ευρώ). Τέλος, τα ταμειακά διαθέσιμα ανήλθαν σε 12,3 εκατ. έναντι 11,2 εκατ. ευρώ στο τέλος της περυσινής χρήσης 2023 και τα καθαρά διαθέσιμα είναι στα 4 εκατ. ευρώ μετά την αφαίρεση του δανεισμού ύψους 8,3 εκατ. ευρώ.

«Η ανάπτυξη των εσόδων του Ομίλου κατά το Α’ τρίμηνο είναι οργανική και κρίνεται ικανοποιητική αφού κινήθηκε σύμφωνα με τις προσδοκίες υλοποιώντας τον προϋπολογισμό. Από όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου η μεγαλύτερη ανάπτυξη παρουσιάζεται στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης καθώς και τα ERP λογισμικά. Η διοίκηση εκτιμά ότι τα επόμενα τρίμηνα ο ρυθμός ανάπτυξης θα ενισχυθεί, ως αποτελέσματα της εποχικότητας των εσόδων και της βάσης σύγκρισης με τα αντίστοιχα μεγέθη του 2023» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Coca-Cola HBC: Oργανική αύξηση εσόδων 12,6% - Η εικόνα στην Ελλάδα

HSBC: Στα 20,8 δισ. δολάρια τα έσοδα α' τριμήνου - Αποχωρεί ο CEO

Intracom Holdings: Στα 18,3 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2023 - Μέρισμα 0,12 ευρώ ανά μετοχή

gazzetta
gazzetta reader insider insider