Επιστρέφουν στους δρόμους της Αθήνας τα σκούτερ της Lime

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιστρέφουν στους δρόμους της Αθήνας τα σκούτερ της Lime
Ενισχύονται τα μέτρα υγιεινής.

Επιστρέφουν στους δρόμους της Αθήνας τα ηλεκτρικά σκούτερ της Lime, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Να υπενθυμίσουμε ότι η Lime είχε διακόψει προσωρινά τις δραστηριότητές της εξαιτίας της πανδημίας COVID-19 κι από τα μέσα Μαρτίου, ο πάροχος ηλεκτρονικών σκούτερ είχε συλλέξει όλο το στόλο που διατηρούσε στην Αθήνα και στις λοιπές αγορές που δραστηριοποιείται παγκοσμίως.

Από σήμερα βέβαια, τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι και πάλι διαθέσιμα προς ενοικίαση, με την Αθήνα να αποτελεί μάλιστα μια από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που η Lime επανεκκινεί τις δραστηριότητές της. Στόχος σύμφωνα με την εταιρεία είναι να επανέλθει η δραστηριότητά της σταδιακά και στις υπόλοιπες αγορές.

«Βάσει της τρέχουσας εμπειρίας μας από την επανενεργοποίηση του στόλου των e-scooter σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, όπως το Παρίσι ή η Μαδρίτη, αποδεικνύεται ότι η ανάγκη για ατομικές επιλογές μετακινήσεων αυξάνεται αισθητά. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εναλλακτική σε όσους επιθυμούν να μετακινηθούν σε κοντινές αποστάσεις χωρίς να πάρουν το αυτοκίνητό τους», αναφέρει σχετικά με την έναρξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας ο Petko Anchev, Διευθυντής Επιχειρήσεων της Lime Greece. «Τα σκούτερ της Lime θα τοποθετηθούν ξανά στο κέντρο της Αθήνας. Θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για τις ανάγκες και τη συμπεριφορά χρήσης και να διαπιστώσουμε εάν υπάρχει ζήτηση στην πρωτεύουσα της Ελλάδας».

Ενισχύονται τα μέτρα υγιεινής

Σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με τις έκτακτες υγειονομικές συνθήκες που ισχύουν αυτή την περίοδο, η εταιρεία διευκρινίζει ότι θα εντείνει τα μέτρα υγιεινής για την προστασία τόσο των χρηστών όσο και των εργαζομένων της. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά όλα τα ηλεκτρονικά σκούτερ απολυμαίνονται πλήρως πριν διανεμηθούν στους δρόμους της Αθήνας και επίσης όταν συντηρούνται. Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείες έχουν λάβει εκτενή εκπαίδευση και οδηγίες, φορούν γάντια και ακολουθούν αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Οι ομάδες της Lime ακολουθούν τις συστάσεις υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και των εθνικών αρχών για να διασφαλίσουν ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι ενημερωμένα και σωστά. Όσον αφορά στους χρήστες, θα λαμβάνουν μέσω της εφαρμογής, μια τακτική υπενθύμιση των κανόνων οδικής ασφάλειας και στάθμευσης, καθώς και ενημερώσεις σχετικά με τα μέτρα που προτείνουν οι υπηρεσίες υγείας.

«Όποιος αισθάνεται ανασφαλής ή έχει ανησυχίες μπορεί να φορέσει γάντια μιας χρήσης κατά την οδήγηση ή να απολυμάνει το τιμόνι πριν από την ενοικίαση. Όπως πάντα, όταν έρχεστε σε επαφή με επιφάνειες σε δημόσιους χώρους, πρέπει να πλένετε τα χέρια σας καλά και συχνά και να τα απολυμαίνετε» συνιστά ο κ. Anchev στους χρήστες:

Να θυμίσουμε ότι η Lime αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους μικροκινητικότητας παγκοσμίως η οποία έχει τροφοδοτήσει με τη ηλεκτρικά πατίνια της περισσότερες από 130 εκατομμύρια βόλτες στις πέντε ηπείρους που δραστηριοποιείται.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider