Πώς θα βρίσκετε δωρεάν Internet σε κάθε ταξίδι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα βρίσκετε δωρεάν Internet σε κάθε ταξίδι

Ο κόσμος των υψηλών ταχυτήτων δεν έχει απλά παρεισφρύσει στην καθημερινότητά μας αλλά καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι αυτής, σύμφωνα τουλάχιστον με τις τελευταίες έρευνες και μετρήσεις. Μάλιστα οι ώρες που δαπανάμε online είτε για να αναζητήσουμε διάφορες πληροφορίες είτε για να μοιραστούμε εμπειρίες και στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μέσω κοινωνικών δικτύων έχει παρατηρηθεί ότι πολλαπλασιάζονται όταν οι εμπειρίες αυτές περιλαμβάνουν κάτι «καινούργιο». Κι αν αυτό το καινούργιο είναι στην πόλη μας έχει καλώς αν όμως είναι σε έναν μακρινό προορισμό πώς μπορούμε να παραμείνουμε συνδεδεμένοι με τον «κόσμο» μας χωρίς να υποστούμε τις υπέρογκες ανά περιπτώσεις χρειώσεις για δεδομένα; Μα φυσικά με μια εφαρμογή και συγκεκριμένα με την Wiffinity.

Το εν λόγω app υπόσχεται να σας δώσει τη λύση ειδικά αν ταξιδεύετε εκτός Ε.Ε. - όπου ισχύουν έξτρα χρεώσεις περιαγωγής - αλλά και στην περίπτωση που έχετε ξεμείνει από δεδομένα εντός πόλης.

Η λειτουργία του είναι απλή. Αφού το κατεβάσετε στο κινητό σας, επιλέγετε τον προορισμό που θα επισκεφτείτε. Στη συνέχεια το Wiffinity σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε τον χάρτη της περιοχής πάνω στον οποίο είναι σημειωμένα τα περισσότερα σημεία με δωρεάν πρόσβαση στο Internet.

Αν δε είστε συνδεδεμένοι εντοπίζει την τοποθεσία σας και σας δείχνει που κοντά σας υπάρχει δημόσιο δωρεάν wifi.

Απλά να γνωρίζετε ότι η εν λόγω εφαρμογή εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τους χρήστες της οπότε σας δίνε το δικαίωμα και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε να καταχωρήσετε με τη σειρά σας μέρη όπου εντοπίζετε δωρεάν wifi ώστε να εμπλουτίζονται συνεχώς οι χάρτες της.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη για iOS και Android.

Για να δείτε πόσα απλά λειτουργεί παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider