Tην οπτική ίνα στο σπίτι φέρνει η Wind

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tην οπτική ίνα στο σπίτι φέρνει η Wind

Νέες υπερυψηλές ταχύτητες ως το σπίτι του καταναλωτή (Fiber To The Home - FTTH) φέρνει το δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς WIND Fiber το οποίο ξεκίνησε από την Πελοπόννησο και θα επεκταθεί σύντομα και σε νέες περιοχές της Ελλάδας.

Οι δικαιούχοι της δράσης Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μπορούν να αποκτήσουν σε τιμή προσφοράς με επιδότηση από το το ειδικό κουπόνι στο www.sfbb.gr την υπηρεσία WIND Fiber Plus​, δηλαδή ταχύτητες 100/ 200 Mbps και δυνατότητα αναβάθμισης σε 1 Gbps.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι υπηρεσίες WIND Fiber Plus μέσω της τεχνολογίας FTTH είναι ήδη διαθέσιμες στην Καλαμάτα, την πρώτη πόλη στην Ελλάδα που συνδέθηκε στο Internet του αύριο μέσω του δικτύου οπτικών ινών της WIND, από το καλοκαίρι του 2017. Μετά τις εντατικές επενδύσεις που πραγματοποιεί η εταιρεία για την επέκταση του δικτύου οπτικών ινών, οι υπηρεσίες WIND Fiber Plus μέσω της τεχνολογίας FTTH θα είναι σύντομα διαθέσιμες και σε περιοχές της Λάρισας καθώς και στον Δήμο Αθηναίων.H επιδότηση της σύνδεσης ανέρχεται στα 13€/μήνα για μέγιστο διάστημα 24 μηνών από την ημερομηνία εξαργύρωσης του SFBB κουπονιού. Οι δικαιούχοι αφού εκδώσουν μέσω του TAXIS - Διαδικασία «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» αρκεί να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND για να το εξαργυρώσουν και να αποκτήσουν την υπηρεσία WIND Fiber που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες τους.


H επιδότηση της σύνδεσης ανέρχεται στα 13€/μήνα για μέγιστο διάστημα 24 μηνών από την ημερομηνία εξαργύρωσης του SFBB κουπονιού. Οι δικαιούχοι αφού εκδώσουν μέσω του TAXIS - Διαδικασία «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» αρκεί να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND για να το εξαργυρώσουν και να αποκτήσουν την υπηρεσία WIND Fiber που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες τους.

«Η WIND επενδύει εντατικά σε τεχνολογίες νέας γενιάς και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Πέρσι στην Καλαμάτα συνδέσαμε τα πρώτα νοικοκυριά στην Ελλάδα με οπτική ίνα, και συνεχίζουμε σε επιλεγμένες περιοχές το έργο κατασκευής οπτικής ίνας ως το σπίτι ώστε να απογειώσουμε την εμπειρία σύνδεσης με το διαδίκτυο μέσα από ταχύτητες 100 & 200 Mbps ή και 1 Gbps ακόμα. Προσφέρουμε έτσι μία τελείως αναβαθμισμένη εμπειρία επικοινωνίας με απεριόριστες δυνατότητες: υπέρ – υψηλές ταχύτητες, σταθερότητα, τεράστια χωρητικότητα που υποστηρίζει όλα τα είδη video streaming όπως 4K TV & VR» δήλωσε σχετικά ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Consumer Marketing Executive Director της WIND.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider