Έφτασε στην Ευρώπη το Honor Play (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έφτασε στην Ευρώπη το Honor Play (pics)

Την επίσημη πρεμιέρα του στην Ευρώπη έκανε το gaming smartphone της κινεζικής Honor, το Honor Play σε μια προσπάθεια να κατακτήσει ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην ευρωπαϊκή αγορά. Το Honor Play, που είχε κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές τους καλοκαιριού στην Κίνα, παρουσιάστηκε στην IFA 2018, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στην Βαρκελώνη και όπως ανακοινώθηκε θα κυκλοφορήσει επί ελληνικού εδάφους στις 3 Σεπτεμβρίου με τιμή λίγο πάνω από τα 350 ευρώ.

Τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν θα λέγαμε την νέα συσκευή είναι η τεχνολογία επεξεργασίας γραφικών GPU Tubro και η τεχνητή νοημοσύνη της κάμερας.

Στην πρώτη περίπτωση όπως διευκρινίστηκε κατά την παρουσίαση η Honor συνεργάστηκε με το PUBG MOBILE, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια MOBA με στόχο να αντιμετωπίσει προβλήματα που ανέφεραν συχνότερα οι χρήστες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Δημιουργώντας το GPU Turbo, η εταιρεία πέτυχε να αυξήσει την αποδοτικότητα της επεξεργασίας γραφικών του smartphone προσφέροντας non-stop εμπειρία gaming.

Όσο για την τεχνητή νοημοσύνη στην κάμερα, όπως και η ναυαρχίδα της Honor, Honor 10, έτσι και το το Honor Play ανιχνεύει και αναγνωρίζει το περιβάλλον της φωτογραφίας εφαρμόζοντας αυτόματα τις ιδανικές κάθε φορά ρυθμίσεις για ρεαλιστικά αποτέλεσμα.Η συσκευή διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixels με 3D portrait lighting και διπλή βασική κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρες των 16 Megapixels και 2,0 Megapixels.

Κατά τα λοιπά το Honor Play διαθέτει bezzel-less οθόνη 6,3 ιντσών FullView FHD+ με αναλογία πλευρών 19:9 και ανάλυση 2280 x 1080 pixels και φορά επεξεργαστή Kirin 970 ο οποίος συνδυάζεται με EMUI 8.2. Τέλος, η μπαταρία 3,750 mAh είναι κατάλληλη για «βαρύ» gaming και διασκέδαση δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να απολαμβάνουν video streaming για 15 ώρες και μουσική για 95 ώρες.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μία σειρά χρωμάτων: Midnight Black, Navy Blue, Ultra-Violet ενώ θα υπάρχει και special edition για τους λάτρεις των παιχνιδιών σε κόκκινο και μαύρο και θα κοστίζει ακριβώς 369 ευρώ.

Η κινεζική εταιρεία η οποία είναι θυγατρική της Huawei κι έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει μεγάλο μερίδιο τόσο στην ασιατική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά παρουσιάζοντας έξυπνα κινητά προηγμένης τεχολογίας που δεν ξεπερνούν τα 500 ευρώ θα λανσάρει την νέα συσκευή στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης, (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία), της Βόρειας, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπη, της Μέσης Ανατολής, της Ρωσίας, της Ινδίας και των Ασιατικών χωρών του Ειρηνικού Ωκεανού. Στόχος της, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Honor σε συνέντευξη που ακολούθησε της παρουσίασης, είναι να ενδυναμωθεί περαιτέρω η παρουσία της σε αγορές όπως Γαλλία Ρωσία και Ισπανία και να καταφέρει τόσο στην Ασία όσο και στις βασικές αγορές της Ευρώπης να μπει στην πρώτη τριάδα των κατασκευαστών.

Έφτασε στην Ευρώπη το Honor Play (pics)
Έφτασε στην Ευρώπη το Honor Play (pics)
Έφτασε στην Ευρώπη το Honor Play (pics)
Έφτασε στην Ευρώπη το Honor Play (pics)
Έφτασε στην Ευρώπη το Honor Play (pics)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider