Ευρωεκλογές: ΑΑΔΕ για επιστολική ψήφο - Έως 29/4 και ώρα 15:30 οι μεταβολές στοιχείων Μητρώου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ευρωεκλογές: ΑΑΔΕ για επιστολική ψήφο - Έως 29/4 και ώρα 15:30 οι μεταβολές στοιχείων Μητρώου
Ανακοίνωση σχετικά με τις επικείμενες ευρωεκλογές της 9η Ιουνίου και τους πολίτες που επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με επιστολική ψήφο, εξέδωσε η ΑΑΔΕ.

Ανακοίνωση σχετικά με τις επικείμενες ευρωεκλογές της 9η Ιουνίου και τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία με επιστολική ψήφο, εξέδωσε η ΑΑΔΕ.

Ειδικότερα, όπως υπογραμμίζεται σχετικά, οι πολίτες που επιθυμούν να μεταβάλουν τα στοιχεία μητρώου τους και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μέσω επιστολικής ψήφου, μπορούν να υποβάλουν σχετικό αίτημα στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων μέχρι τη Δευτέρα 29/4 και ώρα 15:30, ώρα Ελλάδας (UTC+02:00 Athens, Bucharest).

Συγκεκριμένα, το αίτημα υποβάλλεται μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE στην εφαρμογή Τα Αιτήματά μου, στη διαδρομή Νέο Αίτημα > Φορολογία > (Θεματική Ομάδα) Μητρώο > (Διαδικασία) Μεταβολές στοιχείων φυσικού προσώπου για επιστολική ψήφο. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ) της ΑΑΔΕ στο (+30) 213-1621000, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 07:30 – 17:00.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εφορία: Άνοιξε η πλατφόρμα των φορολογικών δηλώσεων - Οι νέες προθεσμίες

Στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία για τα κρίσιμα φάρμακα η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας

Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο: Οι περιβαλλοντικοί στόχοι δεν πιάνονται αν δεν μειωθούν οι τιμές των EV

gazzetta
gazzetta reader insider insider