Ερντογάν: Έλληνες, μην περιφέρεστε γύρω από τα νησιά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ερντογάν: Έλληνες, μην περιφέρεστε γύρω από τα νησιά
«Θα έχει προβλήματα μαζί μου», το μήνυμα του Ερντογάν στον Εμανουέλ Μακρόν.

Σε νέο κύκλο εμπρηστικών δηλώσεων κατέφυγε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύοντας επίθεση στον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν και εκτοξεύοντας νέες απειλές προς την Ελλάδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Reader.gr, ο Τούρκος πρόεδρος τα έβαλε με τον Εμανουέλ Μακρόν, μετά και την υποστήριξη προς την Ελλάδα και την Κύπρο κατά τη Σύνοδο Κορυφής MED7, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχεις προβλήματα μαζί μου».

«Ο κύριος Μακρόν λέει ‘δεν έχουμε πρόβλημα με τον τουρκικό λαό αλλά με τον Ερντογάν’. Κύριε Μακρόν εσύ θα έχεις προβλήματα μαζί μου για αρκετό καιρό. Στο έχω πει αρκετές φορές αλλά δεν ακούς. Δεν ξέρεις καν την ιστορία της Γαλλίας. Πριν αντιμετωπίσεις τον τουρκικό λαό, θα αντιμετωπίσεις την Τουρκία», δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε ομιλία του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η Ελλάδα κάνει λάθος»

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση προς την Ελλάδα, απειλώντας την να μην περιφέρεται γύρω από τα νησιά γιατί θα απομονωθεί και κάνει λάθος.

«Δείτε τι κάνει τώρα η Ελλάδα με τα νησιά. (Έλληνες) Κάνετε λάθος να χρησιμοποιείτε αυτούς τους ‘δρόμους’. Όταν είναι αναγκαίο λέτε ‘γείτονα, γείτονα, γείτονα’. Τότε δείξτε καλή γειτονία. Μην παίρνετε τον λάθος δρόμο. Κάνετε λάθος με το να χρησιμοποιείται αυτούς τους ‘δρόμους’, θα μείνετε εντελώς μόνοι σας», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider