Η είσοδος στον ασφαλή κόσμο της Volvo συνοδεύεται πλέον από 5ετή εγγύηση (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η είσοδος στον ασφαλή κόσμο της Volvo συνοδεύεται πλέον από 5ετή εγγύηση (pics)
Η μοναδική αίσθηση σιγουριάς και εμπιστοσύνης που διαχρονικά εξασφαλίζουν τα μοντέλα Volvo σχετίζεται φυσικά και πρωταρχικά με την ασύγκριτη ασφάλεια που προσφέρουν.

Στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πλήρες site της Volvo, ο κόσμος παρουσιάζεται όπως θα έπρεπε να είναι: πολιτισμένος, ασφαλής, με ευζωία που πηγάζει από μία διακριτική, καθόλου επιδεικτική πολυτέλεια. 

insider

Τα καλά νέα είναι ότι σε αυτόν τον κόσμο με την έκδηλη σουηδική εσάνς μπορεί κανείς να μπει - και να παραμείνει. Αρκεί μία βόλτα στους Επίσημους Διανομείς της Volvo ή, ακόμη πιο εύκολα, ένα «αριστερό κλικ», στο Volvo Online Ordering. Πρόκειται για την καινοτόμο ψηφιακή υπηρεσία τής Volvo Car Hellas, που παρέχει πρόσβαση σε μία σειρά δυνατοτήτων, από την προώθηση της online κράτησης έως προσφορές για ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα και άμεση επικοινωνία με τον Επίσημο Διανομέα Volvo που θα επιλέξει ο πελάτης. 

Στους πάρα πολλούς λόγους που υπάρχουν για να επιλέξει κάποιος ένα μοντέλο της Volvo, πρόσφατα προστέθηκε ακόμη ένας, ιδιαίτερα σημαντικός. Η Volvo διαθέτει πλέον το σύνολο της γκάμας της με 5ετή εγγύηση αποδεικνύοντας στην πράξη την υπεροχή της σε ό,τι αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της.

insider

Η μοναδική αίσθηση σιγουριάς και εμπιστοσύνης που διαχρονικά εξασφαλίζουν τα μοντέλα Volvo σχετίζεται φυσικά και πρωταρχικά με την ασύγκριτη ασφάλεια που προσφέρουν. Η λέξη ασφάλεια και μόνο παραπέμπει συνειρμικά στη σουηδική μάρκα, η οποία μέσα από μια παράδοση καινοτομιών, από τη ζώνη ασφαλείας τριών σημείων έως την πολυεπίπεδη ηλεκτρονική ομπρέλα ασφαλείας του City Safety, έχει σώσει αναρίθμητες ζωές στους δρόμους. 

Μέσα σε οποιοδήποτε από τα σύγχρονα Volvo του σήμερα, ο οδηγός εισπράττει μια ασύγκριτα καθησυχαστική αίσθηση. Γνωρίζει ότι το αυτοκίνητό του μπορεί να προστατέψει τον ίδιο, τους επιβάτες του, αλλά και τους άλλους χρήστες του δρόμου από μία σειρά επικίνδυνων καταστάσεων. Τα εξελιγμένα, αποτελεσματικά συστήματα αποφυγής μικρών και μεγάλων συγκρούσεων, από τη σύγκρουση με πεζό έως τη «μετωπική», είναι μόνο ένα δείγμα της αποτρεπτικής ικανότητας των σημερινών Volvo. Ένα ακόμη πρόσφατο παράδειγμα είναι η αξιοποίηση της συνδεσιμότητας για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας. Το εν λόγω σύστημα, με τον κωδικό Connected Safety, επικοινωνεί με άλλα συνδεδεμένα οχήματα που βρίσκονται στην ίδια διαδρομή και ειδοποιεί εγκαίρως τον οδηγό για πιθανούς κινδύνους, ώστε να προετοιμαστεί μειώνοντας την ταχύτητά του.

Το επίθετο «απερίσπαστος» εμπλουτίζεται συνεχώς όταν περιγράφει τους οδηγούς Volvo - είτε πρόκειται για την οδική ασφάλεια είτε, όπως τώρα, για το ουσιώδες ζήτημα της κατοχής και της χρήσης του αυτοκινήτου τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι, παράλληλα με την 5ετή εγγύηση, η εταιρεία προσφέρει και 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια. Είναι μάλλον απίθανο να τη χρειαστεί κανείς, αλλά είναι καθησυχαστικό που υπάρχει.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider