Νέα Υόρκη: 2 εκατ. δολάρια για μια εξοχική «κρυψώνα» από τον κορονοϊό (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα Υόρκη: 2 εκατ. δολάρια για μια εξοχική «κρυψώνα» από τον κορονοϊό (vid)
Πρόκειται για μια «απόδραση» που προέκυψε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και όχι μία κλασική περίπτωση «εξοχικού διακοπών».

Εδώ και εβδομάδες οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης έχουν «εξαφανιστεί» από την πόλη που έχει γίνει η μεγαλύτερη εστία κρουσμάτων και θανάτων από τον κορονοϊό στις ΗΠΑ.

Άλλοι επέλεξαν άλλες περιοχές της χώρας και άλλοι απέδρασαν στα εξοχικά τους στα προάστια της πολιτείας. Όμως, υπάρχουν και περιπτώσεις, όπως αυτή του «ανώνυμου» μεγιστάνα που επέλεξε να φύγει τελευταία στιγμή από την πόλη επιλέγοντας να νοικιάσει μία βίλα, μέχρι να τελειώσει η καραντίνα.

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της υφαντουργίας, ο οποίος έδωσε 2 εκατ. δολάρια για να νοικιάσει μια εξοχική «κρυψώνα» στα Χάμπτονς. Έναν αγαπημένο προορισμό των πλουσίων της πόλης.

«Απόδραση» από την πανδημία κορονοϊού

Πρόκειται για μια «απόδραση» που προέκυψε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και όχι για μία κλασική περίπτωση «εξοχικού διακοπών», παρ' ότι η περιοχή είναι κατεξοχήν ένας προορισμός πολυτελών διακοπών, σχολιάζει χαρακτηριστικά ο μεσίτης, Τζο Φάρελ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του Guardian, το ακίνητο διαθέτει 10 δωμάτια, 15 μπάνια και μία «μεγάλη» πισίνα. Παράλληλα, διαθέτει τζακούζι, ένα γήπεδο τένις, μία βιβλιοθήκη, γήπεδο μπόουλινγκ, έναν τοίχο αναρρίχησης, γήπεδο για skateboarding, ένα σινεμά 10 θέσεων και ένα... νυχτερινό κλαμπ, μεταξύ άλλων.

Το σίγουρο είναι πως προσωρινός ένοικος του ακινήτου θα έχει να κάνει πράγματα για να περάσει την ώρα του, αλλά το αν θα καταφέρει να μην «κολλήσει» Covid-19 είναι άγνωστο.

Κεντρική φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider