Νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων o Δημήτρης Ντζανάτος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων o Δημήτρης Ντζανάτος

Θετικά τάχθηκε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την τοποθέτηση του Δημήτρη Ντζανάτου στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος (ΣΥΡΙΖΑ), ο Παύλος Πολάκης (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Βασίλης Κεγκέρογλου από το Κίνημα Αλλαγής, έθεσαν τις διαφωνίες τους προς τον προτεινόμενο αλλά και προς τη διαδικασία.

Ο κ. Ντζανάτος από την πλευρά του, απέρριψε κατηγορηματικά τις καταγγελίες σε βάρος του, τονίζοντας ότι όλες οι υποθέσεις έχουν ελεγχθεί και δεν διώχθηκε ποτέ ούτε πειθαρχικά ούτε ποινικά. Μίλησε για λάσπη κι αδιασταύρωτα στοιχεία, αποδίδοντας σχετικά δημοσιεύματα σε ενόχληση κάποιων για την επιλογή του ή ως μήνυμα εκφοβισμού συμφερόντων.

Ο ίδιος σημείωσε ότι αποδέχθηκε την πρόταση της κυβέρνησης αν και γνωρίζει ότι η θέση έχει δυσκολίες. «Γνωρίζω ότι θα αντιμετωπίσω δυσκολίες. Θα ψάχνουν τη ζωή μου και ίσως μου στείλουν και μπράβους για εκφοβισμό», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την αρθογραφία του είπε ότι έχει γράψει αρκετά βιβλία με αιχμηρές τοποθετήσεις, δηλώνοντας ότι διατυπώνει ελεύθερα την άποψή του και κατηγορώντας τον Γιώργο Κατρούγκαλο για υπερβολές τραβηγμένες από τα μαλλιά περί ηθικής ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι ανεκτές τέτοιες επιθέσεις.
Υπέρ της επιλογής του προτεινόμενου από τον Υπουργό Οικονομικών γνωμοδότησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Κατά τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25. Αποχή από το ΚΙΝΑΛ, ενώ «παρών» δήλωσε η Ελληνική Λύση.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider