Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ευρώπης «έβαλε στο μάτι» το Ritz

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ευρώπης «έβαλε στο μάτι» το Ritz
Αυξάνονται οι επίδοξοι μνηστήρες του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Ο Bernard Arnault, ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ευρώπης και πρόεδρος της LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton βρίσκεται στη λίστα των δυνητικών υποψηφίων που διεκδικούν το Ritz Hotel του Λονδίνου, σύμφωνα με την Times of London.

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων πωλείται από τους αδελφούς Barclay και μπορεί να φτάσει τα 800 εκατομμύρια λίρες (1 δισεκατομμύριο δολάρια).

Ωστόσο, ενάντια σε μια υψηλή τιμή μπορεί να δράσουν ο κορωναϊός και η πρόσφατη δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο αδερφών, η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες.

Ο Frederick Barclay ισχυρίστηκε ότι έχουν καταγραφεί παράνομα ιδιωτικές συνομιλίες που είχε στο Ritz και ως υπεύθυνους υπέδειξε τον δίδυμο αδερφό του και τα παιδιά του. Παράλληλα, ο κορωναϊός εγείρει αμφιβολίες για την ανάπτυξη του τουρισμού μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι πολυτελείς μάρκες αύξησαν τις επενδύσεις τους σε ξενοδοχεία πολυτελείας τα τελευταία χρόνια, επιδιώκοντας να διαφοροποιήσουν τις δραστηριότητές τους και να εμβαθύνουν τους δεσμούς με τους πλουσιότερους καταναλωτές του κόσμου. Η LVMH δαπάνησε πέρυσι 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει την Belmond, η οποία έχει συμμετοχές σε περισσότερα από 30 ακίνητα σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider