Ζημιά 2,6 δισ. ευρώ στις επιχειρήσεις του Ρόμαν Αμπράμοβιτς λόγω κορoνοϊού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ζημιά 2,6 δισ. ευρώ στις επιχειρήσεις του Ρόμαν Αμπράμοβιτς λόγω κορoνοϊού
Ο Ρώσος μεγιστάνας διαθέτει μεταξύ άλλων ένα πολυτελές γιοτ αξίας άνω του1 δισ. ευρώ, καθώς και ακίνητα σε Λονδίνο, Γαλλία και Καραϊβική.

Ζημιές που ξεπερνούν τα 2,6 δισ. ευρώ φέρεται να έχει σημειώσει το τελευταίο διάστημα ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού και των επιπτώσεων του στην παγκόσμια οικονομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, οι επιχειρήσεις του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχουν καταγράψει μεγάλες απώλειες, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Ο Ρώσος μεγιστάνας μετρά περιουσία άνω των 11 δισ. ευρώ, αλλά οι πρώτοι μήνες του 2020 έχουν προκαλέσει ισχυρό πλήγμα στος επιχειρήσεις του.

Ο Ρώσος μεγιστάνας διαθέτει μεταξύ άλλων ένα πολυτελές γιοτ αξίας άνω του1 δισ. ευρώ, καθώς και ακίνητα σε Λονδίνο, Γαλλία και Καραϊβική.

1 τρισ. δολάρια έχασαν οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη από τις αρχές του 2020 λόγω Cocid-19

Σχεδόν 1 τρισ. δολάρια έχουν χάσει οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη από τις αρχές του 2020, λόγω της «καταιγίδας» που έχει ξεσπάσει στις διεθνείς αγορές, υπό το φόβο των οικονομικών επιπτώσεων του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι και από το Σάο Πάολο μέχρι το Χονγκ Κονγκ, η «ζημιά» που έχουν υποστεί οι «κροίσοι» δεν έχει προηγούμενο.

Από τις αρχές, όμως, του 2020, η επέλαση του κορονοϊού και οι επιπτώσεις του στην παγκόσμια οικονομία, έχουν στερήσει το 16% του καθαρού πλούτου των 500 πιο πλούσιων ανθρώπων του πλανήτη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider