Ένωση Τραπεζών: Γεύμα εργασίας με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ένωση Τραπεζών: Γεύμα εργασίας με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Γεύμα Εργασίας προς τον Πρόεδρο, τους Αντιπροέδρους και τη Γενική Διευθύντρια της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς παρέθεσε η Διοίκηση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών σήμερα, Δευτέρα.

Στη συζήτηση κυριάρχησαν τα επίκαιρα ζητήματα που αφορούν στην παροχή επενδυτικών υπηρεσιών, ιδίως στο πλαίσιο της MIFID II, την πιστοποίηση και εκπαίδευση στελεχών, στους όρους εκδόσεως ομολόγων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στο γεύμα συμμετείχαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Χαράλαμπος Γκότσης και οι αντιπρόεδροι κ.κ.Τρουλινός και Αυλωνίτη, καθώς και η Γενική Διευθύντρια Έλενα Μπακατσέλου. Εκ μέρους των Τραπεζιτών, συμμετείχαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι πρόεδροι των επιτροπών της και μέλη της Γενικής Γραμματείας.

Στο τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος της ΕΕΤ κ. Νικόλαος Καραμούζης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Γκότσης εξέφρασαν την αμοιβαία βούληση των δύο φορέων να συνεχίσουν σε θεσμική, αλλά και σε καθημερινή βάση τη συνεργασία τους και να συμβάλλουν στην καθιέρωση συνθηκών ασφαλούς και διαφανούς λειτουργίας της ελληνικής Κεφαλαιαγοράς, συνεκτιμώντας παράλληλα την ανάγκη προσέλκυσης σταθερών και αξιόπιστων επενδύσεων στην χώρα, ιδίως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider