Με τη διοίκηση του ΤΧΣ γευμάτισε η Ένωση Τραπεζών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με τη διοίκηση του ΤΧΣ γευμάτισε η Ένωση Τραπεζών

Γεύμα εργασίας στα ανώτατα στελέχη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παρέθεσαν ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών τη Μεγάλη Τρίτη.

Στο γεύμα συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΤΧΣ Γιώργος Μιχελής, ο διευθύνων σύμβουλος Μάρτιν Τσούρντα και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Ηλίας Ξηρουχάκης.

Από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών συμμετείχαν ο πρόεδρος Νικόλαος Καραμούζης και οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των ελληνικών Τραπεζών, οι Πρόεδροι των Επιτροπών της, και Μέλη της Γενικής Γραμματείας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη σημαντική πρόοδο που έχει συντελεστεί από τις συστημικές τράπεζες, ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, αναφορικά με τη βελτίωση των βασικών χρηματοοικονομικών δεικτών και την αντιμετώπιση των σημαντικών προκλήσεων που προκύπτουν από τον εξαιρετικά μεγάλο όγκο των μη εξυπηρετούμενων δανείων, αλλά και τις σημαντικές αλλαγές που προκύπτουν παγκοσμίως στο ρυθμιστικό πλαίσιο, την τεχνολογία και τον ανταγωνισμό.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΕΕΤ, κ. Ν. Καραμούζης, καθώς επίσης ο Πρόεδρος του ΤΧΣ, κ. Γ. Μιχελής, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. M. Czurda, δήλωσαν ότι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και οι Τράπεζες θα συνεχίσουν το γόνιμο διάλογο και την αμοιβαία ενημέρωση, ώστε να συμβάλλουν σε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης, στην επιτάχυνση της πλήρους επιστροφής των τραπεζών στην κανονικότητα, τις αγορές, και την απρόσκοπτη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider