Έκτακτη παρέμβαση Μητσοτάκη στη Βουλή για το ποδόσφαιρο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έκτακτη παρέμβαση Μητσοτάκη στη Βουλή για το ποδόσφαιρο
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός δεν αναμένεται να προβεί στην έσχατη λύση και να διακόψει το πρωτάθλημα.

Με παρέμβαση του στη Βουλή λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επιχειρήσει να εκτονώσει την ένταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με παρέμβασή του στην Ολομέλεια, στην οποία συζητείται η κύρωση της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις βάσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αναφερθεί στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το περιεχόμενο της ομιλίας του κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό από τους συνεργάτες του. Κατά πληροφορίες του Reader.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει πλέγμα πρωτοβουλιών για το ποδόσφαιρο, να εξηγήσει το σκεπτικό της ψήφισης της τροπολογίας για τον μη υποβιβασμό ΠΑΟΚ – Ξάνθης αλλά και να ζητήσει απ’ όλες τις πλευρές κατευνασμό της έντασης.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Reader.gr από κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός δεν αναμένεται να προβεί στην έσχατη λύση και να διακόψει το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider