Στο Μαξίμου ο Παναγιωτόπουλος - Εκτός υφαλοκρηπίδας πλέει το Ορούτς Ρέις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο Μαξίμου ο Παναγιωτόπουλος - Εκτός υφαλοκρηπίδας πλέει το Ορούτς Ρέις
Η κυβέρνηση από το πρωί παρακολουθεί με ψυχραιμία τις εξελίξεις, χωρίς να δραματοποιεί την κατάσταση.

Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβησαν νωρίτερα ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται άλλωστε από το πρωί είναι σε ανοιχτή γραμμή με το ΓΕΕΘΑ και το υπουργείο Άμυνας, προκειμένου να ενημερώνεται για τις εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Άμυνας και ο Α/ΓΕΕΘΑ ενημέρωσαν ότι το πλοίο κινείται ανατολικά, με κατεύθυνση εκτός ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Η κυβέρνηση από το πρωί παρακολουθεί με ψυχραιμία τις εξελίξεις, χωρίς να δραματοποιεί την κατάσταση, ενώ αναμένεται να φανεί τις αμέσως επόμενες ώρες, αν θα υπάρξει οριστική αποκλιμάκωση, καθώς από το πρωί τα βλέμματα είναι στραμμένα στις κινήσεις του τουρκικού πλοίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Άμυνας, το ερευνητικό τουρκικό σκάφος «ORUC REIS», απογευματινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου 2020, ανέστρεψε κινούμενο Ανατολικά, με κατεύθυνση εξόδου από το ελληνικό FIR. Το πλοίο παραμένει υπό την επίβλεψη φρεγάτας του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider