«Στροφή» στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Στροφή» στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε ήδη από τα στελέχη του να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο άμεση επαφή με τους πολίτες.

«Επίθεση» με άμεση επαφή με τους πολίτες και έμφαση στα καθημερινά του προβλήματα ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η υγεία, η παιδεία, το ασφαλιστικό και οι συντάξεις όπως και τα εργασιακά θα βρεθούν ψηλά στην «ατζέντα» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το επόμενο διάστημα, καθώς επιδιώκει την «αποδόμηση» της κυβέρνησης.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε ήδη από τα στελέχη του να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο άμεση επαφή με τους πολίτες και να δίνουν έμφαση στα καθημερινά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εξηγώντας παράλληλα γιατί η διαφορετική πολιτική που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία «ευθύνεται για την δημιουργία ή την όξυνση» των προβλημάτων αυτών.

Όπως αναφέρεται, θέλει τα στελέχη του κόμματος του να αντιμετωπίζουν την περίοδο που διανύουμε όπως θα αντιμετώπιζαν μια «προεκλογική περίοδο», να βρίσκονται κοντά στους πολίτες και να επισημαίνουν τις διαφορές που έχουν στις πολιτικές προσεγγίσεις με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Εξάλλου ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τις περιοδείες του στη χώρα, σε ανοιχτές συγκεντρώσεις που έχουν ως στόχο την διεύρυνση και πιο συγκεκριμένα την εγγραφή μελών στο κόμμα.

Νέα συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Όσον αφορά τα εσωκομματικά, σήμερα θα συνεδριάσει και πάλι η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να εγκρίνει το κείμενο απολογισμού, το οποίο θα συζητηθεί στην κεντρική επιτροπή που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο.

Οι «τόνοι» έχουν πέσει αισθητά το τελευταίο διάστημα στο κόμμα, ιδιαίτερα μετά την τελευταία συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας και την ανακοίνωση που ακολούθησε με την οποία ουσιαστικά ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε να στηρίζει τον γραμματέα του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη που βρέθηκε στο «στόχαστρο» της εσωτερικής διαμάχης.

Εκτός απροόπτου στην κεντρική επιτροπή που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο θα συζητηθεί και το θέμα του ονόματος με τα στελέχη της Κουμουνδούρου να «ποντάρουν» στο ότι δύσκολα τελικά ο Αλέξης Τσίπρας θα αποφασίσει να βάλει το θέμα της αλλαγής του ονόματος στο εσωτερικό δημοψήφισμα, που θα διεξαχθεί 5-6 Απριλίου, αλλά πως θα επιλέξει τελικά να πάει το θέμα αυτό στο Συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί 14-17 Μαϊου.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider