Χρυσός: Άγγιξε χαμηλό τριών εβδομάδων - 5η συνεχόμενη ημέρα απωλειών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χρυσός: Άγγιξε χαμηλό τριών εβδομάδων - 5η συνεχόμενη ημέρα απωλειών
Ο χρυσός συνέχισε την πτωτική πορεία για 5η συνεχόμενη ημέρα

Την χαμηλότερη τιμή των τελευταίων τριών εβδομάδες άγγιξε σήμερα ο χρυσός, συνεχίζοντας την πτωτική πορεία για 5η συνεχόμενη ημέρα και σε πορεία με κατεύθυνση το μεγαλύτερο σερί απωλειών από τις αρχές Ιουλίου, καθώς τα αμερικανικά ομόλογα και το δολάριο σημειώνουν άνοδο.

Σε αυτό το πλαίσιο, το συμβόλαιο του Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ για τον χρυσό υποχώρησε κατά 0,4% στα 1.763 δολάρια ανά ουγγιά, με την τιμή του πιο δραστήριου συμβολαίου να καταγράφει εβδομαδιαίες απώλειες 2,4%.

Το ασήμι, συμβολαίου Σεπτεμβρίου έχασε 2,2% στα 19,04 δολάρια ανά ουγγιά, με πτώση κοντά στο 8% για την εβδομάδα. Πρόκειται για τις περισσότερες απώλειες από τον Ιανουάριο, σύμφωνα με στοιχεία του FactSet.

Το παλλάδιο, συμβολαίου Σεπτεμβρίου είχε πτώση 1,2% στα 1.124 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ η πλατίνα, συμβολαίου Οκτωβρίου υποχώρησε 1,8% στα 888,80 δολάρια ανά ουγγιά.

Το συμβόλαιο Σεπτεμβρίου για τον χαλκό ενισχύθηκε κατά 0,5% ΄στα 3.650 ανά ουγγιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται «τσουχτερά» ραβασάκια σε ιδιοκτήτες οχημάτων - Πάνω από 300.000 οχήματα στη ψηφιακή «απόχη» της πρώτης μεγάλης διασταύρωσης

Unicredit: Τέσσερα σενάρια μιας «σιωπηλής» χρεοκοπίας των ΗΠΑ

ΠΑΟΚ στο προσκήνιο, λιμάνι στο παρασκήνιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider