Πετρέλαιο: Σε πτώση οι τιμές για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πετρέλαιο: Σε πτώση οι τιμές για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση
Οι τιμές στις ΗΠΑ σημείωσαν ένα ακόμη κλείσιμο στο χαμηλότερο επίπεδο από τα τέλη Αυγούστου. 

Υποχώρηση για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση σημείωσαν την Πέμπτη οι τιμές στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου με τις τιμές στις ΗΠΑ σημείωσαν ένα ακόμη κλείσιμο στο χαμηλότερο επίπεδο από τα τέλη Αυγούστου.

«Ο OPEC+ εργάστηκε σκληρά για να επιστρέψει το πετρέλαιο στα 90 δολάρια το βαρέλι και πιθανότατα θα συνεχίσουν να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να βεβαιωθούν ότι δεν θα δούμε τις τιμές να επιστρέφουν στα χαμηλά του έτους, που είναι περίπου στα 70 δολάρια», δήλωσε στο Marketwatch ο Έντουαρντ Μόγια, ανώτερος αναλυτής αγοράς στην OANDA.

Το αμερικάνικο αργό παράδοσης έχασε 1,91 δολάρια ή 2,3%, για να διαμορφωθεί στα 82,31 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Το brent παράδοσης Δεκεμβρίου έχασε 1,74 δολάρια ή 2%, στα 84,07 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe, το χαμηλότερο από τις 24 Αυγούστου.

Τόσο το WTI όσο και το brent σημείωσαν βουτιά 5,6% στην προηγούμενη συνεδρία.

Η βενζίνη παράδοσης Νοεμβρίου σημείωσε πτώση 0,4% στα 2,19 δολάρια το γαλόνι, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης παράδοσης Νοεμβρίου σημείωσε πτώση 4,9% στα 2,87 δολάρια το γαλόνι.

Το φυσικό αέριο παράδοσης Νοεμβρίου διαμορφώθηκε στα 3,17 δολάρια ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες, με αύξηση 6,9%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χρυσός: Έφθασε στο «σταυρό του θανάτου» - Σε χαμηλό από τον Μάρτιο

Ευρωαγορές: Σε θετικό έδαφος ο Stoxx 600 μετά από τρεις αρνητικές συνεδριάσεις

Δολάριο: Το ράλι που υπερτροφοδοτήθηκε από την άνοδο των πραγματικών αποδόσεων των ομολόγων

gazzetta
gazzetta reader insider insider