Πάρις Χίλτον: Έχει αγοράσει κρυπτονομίσματα από το 2016 - Επενδύει σε NFTs και metaverse

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πάρις Χίλτον: Έχει αγοράσει κρυπτονομίσματα από το 2016 - Επενδύει σε NFTs και metaverse
Εχει επενδύσει σε κρυπτονομίσματα από το 2016, ενώ πιστεύει πολύ και στην άνοδο των NFTs και του metaverse. 

Ψήφο εμπιστοσύνη στην ψηφιακή οικονομία δίνει η διάσημη κληρονόμος των επιχειρήσεων Χίλτον, Πάρις Χίλτον, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της στο CNBC αποκάλυψε πως έχει επενδύσει σε κρυπτονομίσματα από το 2016, ενώ πιστεύει πολύ και στην άνοδο των NFTs και του metaverse.

Η Χίλτον δεν αποκάλυψε πόσα χρήματα έχει επενδύσει σε crypto, όμως δήλωσε πως άρχισε να αγοράζει bitcoin και ether πριν από 6 χρόνια. Εκείνη την περίοδο, η αξία ενός bitcoin ανερχόταν σε περίπου 1.000 δολάρια και του ενός ether σε περίπου 10 δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία του Coin Metrics. Σήμερα, τα δύο κρυπτονομίσματα αξίζουν 38.000 δολάρια και 2.640 δολάρια, αντίστοιχα.

«Βλέπω πως τα ψηφιακά νομίσματα ξανά ανεβαίνουν» δήλωσε η Χίλτον και πρόσθεσε πως αυτή την περίοδο αγόρασε κρυπτονομίσματα εφαρμόζοντας το σκεπτικό «αγόρασε στην πτώση».

Όσον αφορά στα NFTs, η Χίλτον διαθέτει περίπου 150 NFTs, ενώ έχει δημιουργήσει και τα δικά της. Συγκεκριμένα δημιούργησε το πρώτο δικό της NFT το 2019, το οποίο πούλησε το 2020, ενώ τα έσοδα δόθηκαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τον Απρίλιο του 2021, η επιχειρηματίας δημιούργησε μία συλλογή από NFTs, ένα από τα οποία «Iconic Crypto Queen» πουλήθηκε έναντι ether αξίας 1,1 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αναμνηστικά των Beatles και του John Lennon γίνονται NFTs και αναζητούν ιδιοκτήτη

Walmart: Σχέδια για δημιουργία κρυπτονομίσματος και NFT

gazzetta
gazzetta reader insider insider