Ether: «Φούντωσαν» ξαφνικά τα σενάρια για ETF - Ράλι 75% βλέπει η AllianceBernstein

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ether: «Φούντωσαν» ξαφνικά τα σενάρια για ETF - Ράλι 75% βλέπει η AllianceBernstein
Ράλι, ακόμη και 75%, στην τιμή του ether «βλέπει» η AllianceBernstein, σε περίπτωση που η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) εγκρίνει ETF που θα επενδύει στο κρυπτονόμισμα.

Ράλι, ακόμη και 75%, στην τιμή του ether «βλέπει» η AllianceBernstein, σε περίπτωση που η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) εγκρίνει ETF που θα επενδύει στο κρυπτονόμισμα.

«Δεδομένης της συνεχούς εισροής ζήτησης που παρατηρήθηκε στο Bitcoin,οδηγώντας σε ράλι 75% από την έγκριση του ETF, θα περιμέναμε παρόμοια κίνηση των τιμών του ether», έγραψαν σε σημείωμά τους οι αναλυτές της AllianceBernstein με επικεφαλής τον Gautam Chhugani.

Το ether έχει πάρει την ανιούσα από χθες το βράδυ, παρασύροντας στην άνοδο και άλλα κρυπτονομίσματα, μετά το «φούντωμα» της συζήτησης για πιθανή έγκριση ενός spot ETF του ether από την SEC.

Η SEC καλείται μέχρι την Παρασκευή να λάβει αποφάσεις σχετικά με συναλλαγές ETF του ether από τις Vaneck και Ark Invest. Προηγουμένως, οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις μεταξύ συμμετεχόντων στην αγορά ήθελαν την Επιτροπή να απορρίπτει τέτοιου είδους εφαρμογές. Ωστόσο, τα σενάρια άρχισαν να αλλάζουν κατεύθυνση όταν ο Eric Balchunas, ανώτερος αναλυτής ETF του Bloomberg, έγραψε τη Δευτέρα στο Χ ότι η πιθανότητα να εγκριθεί ένα spot ether ETF από την SEC αργότερα μέσα στην εβδομάδα έχει αυξηθεί στο 75%, από 25%. Ο αναλυτής έχει πληροφορίες ότι η SEC δεν αποκλείεται να κάνει στροφή 180 μοιρών για αυτό.

Την Τρίτη (ώρα Ελλάδος) το ethereum καταγράφει ισχυρά κέρδη 13,5% και διαπραγματεύεται στα επίπεδα των 3.820 δολαρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εξασθενεί το θετικό momentum στις ευρωαγορές - Άλμα 47% για XP Power

Κρυπτονομίσματα: Δύο φοιτητές του MIT «έσπασαν» τον κώδικα του Ethereum και «σήκωσαν» 25 εκατ. δολάρια σε 12 δευτερόλεπτα

gazzetta
gazzetta reader insider insider