Volkswagen ή Voltswagen; Η VW αποκάλυψε κατά λάθος το όνομα του νέου project για τις ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Volkswagen ή Voltswagen; Η VW αποκάλυψε κατά λάθος το όνομα του νέου project για τις ΗΠΑ
Η Volkswagen αποκάλυψε κατά λάθος ότι μετονομάζεται σε Voltswagen στις ΗΠΑ.

Ένα μήνα νωρίτερα κυκλοφόρισε το δελτίο Τύπου της Volkswagen, αποκαλύπτοντας κατά λάθος πως το νέο όνομα με το οποίο θα δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ θα είναι «Voltswagen of America».

Το νέο όνομα αποκαλύπτει πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία σκοπεύει να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τουλάχιστον όσον αφορά στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το CNBC.

Το λάθος έγινε χθες 29 Μαρτίου, όταν «ανέβηκε» στον ιστότοπο της εταιρείας ένα δελτίο Τύπου με ημερομηνία 29 Απριλίου, ενώ παρέμεινε εκεί για πολύ λίγο, καθώς σύντομα αποσύρθηκε.

Στέλεχος της εταιρείας επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του δελτίου Τύπου στο CNBC, ωστόσο ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, καθώς τα σχέδα της εταιρείας «χάλασαν».

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση της Volkswagen χαρακτήριζε την αλλαγή του ονόματος «δημόσια δήλωση της με το βλέμμα στο μέλλον επένδυσης στην ηλεκτροκίνηση». Ανέφερε, επίσης, ότι το όνομα Voltswagen θα τοποθετηθεί εξωτερικά σε όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της εταιρείας να διατηρούν μόνο το πασίγνωστο έμβλημα «VW».

Η ανακοίνωση ανέφερε, επίσης, ότι η Voltswagen of America θα παρέμενε βραχίονας του Volkswagen Group στις ΗΠΑ και θυγατρική τής Volkswagen AG.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider