Murphy Good Winery: Πληρώνει 10.000 δολάρια το μήνα και προσφέρει δωρεάν διαμονή στον αμπελώνα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Murphy Good Winery: Πληρώνει 10.000 δολάρια το μήνα και προσφέρει δωρεάν διαμονή στον αμπελώνα
Murphy Good Winery. Αυτός ο αμπελώνας σε πληρώνει 10.000 δολάρια το μήνα για να δουλέψεις και να μείνεις εκεί!

Μια θέση εργασίας με μεγάλα οφέλη, λίγες απαιτήσεις και πολλές προοπτικές μόλις «άνοιξε» στον αμπελώνα Murphy-Goode, ο οποίος για ακόμα μία χρονιά προσφέρει σε έναν «τυχερό» μισθό 10.000 δολαρίων το μήνα και δωρεάν διαμονή για ένα χρόνο.

Πρόκειται για μια θέση εργασίας με την ομάδα του Murphy-Goode Winery στην κομητεία Σονόμα, των ΗΠΑ. Ο οικογενειακός αμπελώνας, που ιδρύθηκε το 1985, καθιέρωσε για πρώτη φορά τη θέση το 2009 με στόχο τότε την καταγραφή της δουλειά στα social media και αποφάσισε να την επαναφέρει φέτος «καθώς η χώρα αντιμετωπίζει νές σειρά προκλήσεων».

«Θέλατε πάντα να ζήσετε στη συναρπαστική εξοχή της Σονόμα με μηνιαίο μισθό 10.000 δολαρίων και δωρεάν ενοίκιο για ένα χρόνο; Λέξεις όπως Cabernet, Rosé και Chardonnay γλιστρούν από τη γλώσσα σας;», γράφει χαρακτηριστικά η αγγελία.

Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση;

Η αίτηση, ανοιχτή σε άτομα ηλικίας 21 ετών και άνω, πρέπει να συνοδεύεται από ένα βίντεο όπου ο υποψήφιος θα εξηγεί γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για τη δουλειά των ονείρων του, ενώ βασικότερο προσόν θεωρείται η αγάπη για το κρασί.

Η εταιρία θα αξιολογεί τις αιτήσεις με βάση «τη δημιουργικότητα, την εργασιακή εμπειρία και τις δεξιότητες», ενώ οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Τι περιλαμβάνει το Job Description

Για τους πρώτους μήνες, τα εργασιακά καθήκοντα είναι σκοπίμως ασαφή, επιτρέποντας στον καινούργιο υπάλληλο να ανακαλύψει μόνος του για ποιες πλευρές της οινοποιίας ενδιαφέρεται. Μέρος της διαδικασίας είναι να γίνει η σκιά του οινοποιού Dave Ready Jr., μέλους της ιδρυτικής οικογένειας.

Ενώ, πιθανά εργασιακά καθήκοντα περιλαμβάνουν εκμάθηση καλλιέργιες αμπελιών και διαδικασιών οινοποιίας, καθώς επίσης εκμάθηση του κόσμου του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider