«Κλείνει» το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας λόγω έλλειψης προσωπικού

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Κλείνει» το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας λόγω έλλειψης προσωπικού
Αστυνομία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η εξέλιξη αυτή αποδίδεται και στην παράλληλη δράση πολλών αστυνομικών υπηρεσιών με παρεμφερές έργο στην ίδια περιοχή

Λόγω έλλειψης... προσωπικού φαίνεται πως κλείνει το αστυνομικό κέντρο Ομονοίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Πρόκειται, όπως αναφέρουν έμπειροι αστυνομικοί, για μια πρωτοφανή κατάσταση, απόρροια υποστελέχωσής, αλλά και της παράλληλης απασχόλησης χιλιάδων αστυνομικών σε διάφορες άλλες υπηρεσίες και φρουρήσεις. Ενώ, η εξέλιξη αυτή αποδίδεται και στην παράλληλη δράση πολλών αστυνομικών υπηρεσιών με παρεμφερές έργο στην ίδια περιοχή (Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών, ΟΠΚΕ, Αμεση Δράση, Ομάδα ΔΙΑΣ κ.λπ.).

Όπως αναφέρεται, βάσει πρόσφατης ενημέρωσης προς τη λεωφόρο Κατεχάκη, στην περιοχή της Αθήνας (γύρω από το κέντρο της πόλης) τις βραδινές ώρες παραμένουν ανοιχτά μόνον δύο-τρία τμήματα ασφαλείας από τα συνολικά 19 που λειτουργούν την ημέρα. Όμως, στην περίπτωση της Ομονοίας είναι η πρώτη φορά που τμήμα δηλώνει ότι θα κλείσει όλο το 24ωρο και ίσως επ’ αόριστον.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η χώρα που ζει το δημογραφικό μας μέλλον προβλέπεται να χάσει το 30% του πληθυσμού της μέχρι το 2070

Ακαθάριστα οικόπεδα: Τι γίνεται όταν ο ιδιοκτήτης δεν τα καθαρίσει - Πώς κινούνται δήμοι και ΠΣ, ποιος πληρώνει τον λογαριασμό

Η επίθεση στη Hugging Face σηματοδοτεί την έναρξη μιας επικίνδυνης εποχής κυβερνοεπιθέσεων με AI

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider