Μήνυμα 112: Έκτακτη προειδοποίηση για πολύ έντονες χιονοπτώσεις στην Αθήνα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μήνυμα 112: Έκτακτη προειδοποίηση για πολύ έντονες χιονοπτώσεις στην Αθήνα
Οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Αθήνας λίγο πριν τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, με έκτακτη προειδοποίηση για πολύ έντονες χιονοπτώσεις στην περιοχή του κέντρου, αλλά και τις ευρύτερης Αττικής, τις επόμενες ώρες.

Οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας του Πολίτη συστήνει να ακολουθούνται οι οδηγίες των Αρχών για την προστασία των πολιτών στο www.civilprotection.gr.

Να θυμίσουμε πως από την Κυριακή ενεργοποιήθηκε το 112 όταν στάλθηκε μήνυμα στους κατοίκους της Μαγνησίας, των Σποράδων, της Φθιώτιδας, της Εύβοιας, των βόρειων Κυκλάδων και της Λήμνου, προειδοποιώντας τους για έντονες χιονοπτώσεις το επόμενο 48ωρο και καλώντας τους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα το μήνυμα ανέφερε: «Προειδοποίηση για έντονες χιονοπτώσεις στην περιοχή σας το επόμενο 48ωρο. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις. Χρησιμοποιείτε αντιολισθητικές αλυσίδες. Ακολουθείτε οδηγίες Αρχών. Οδηγίες προστασίας: https://bit.ly/3nSf8RL».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider