Κακοκαιρία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Τραμ και Μετρό - Αποσύρονται λεωφορεία και τρόλεϊ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κακοκαιρία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Τραμ και Μετρό - Αποσύρονται λεωφορεία και τρόλεϊ
Παράλληλα, το Τραμ προσωρινά τερματίζει στη στάση Λ. Βουλιαγμένης, λόγω έντονης ολισθηρότητας.

Τελευταία ενημέρωση 15:09

Αποσύρονται από την κυκλοφορία σταδιακά όλα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ λόγω της έντονης κακοκαιρίας, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί υπήρξαν προβλήματα σε αρκετές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ με αποτέλεσμα να σταματούν την κυκλοφορίας τους.

Προβλήματα στη λειτουργία του Τραμ και του Μετρό

Προβλήματα στη λειτουργία του Τραμ και του Μετρό έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Ελπίς» στην Αττική, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο.

Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία του Τραμ σε όλο το δίκτυο του, με τερματικό σταθμό τη στάση « ΣΥΝΤΑΓΜΑ»σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ. Να θυμίσουμε πως νωρίτερα Τραμ τερμάτιζε προσωρινά στη στάση Λ. Βουλιαγμένης, λόγω έντονης ολισθηρότητας.

Προβλήματα υπάρχουν και στα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του Μετρό (ηλεκτρικός), λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Η κίνηση διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς -Ειρήνη, ενώ σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες εκχιονισμού στο τμήμα Ειρήνη - Κηφισιά.

Και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε πως ακυρώνονται για σήμερα τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1546,1551,1554,1559 στο τμήμα AΘHNA - XAΛKIΔA και τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 2230, 2231, 2238, 2239, 2246, 2247 στο τμήμα AEPOΔPOMIO - A. ΛIOΣIA, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οδηγία της ΕΛΑΣ για αποφυγή μετακινήσεων στην Αττική

Οδηγία προς τους πολίτες της Αττικής και κυρίως των βορείων προαστίων, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και να ενημερώνονται συνεχώς για τους κλειστούς δρόμους από την χιονόπτωση, εξέδωσε πριν από λίγο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι διαμένουν στην Αττική και ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια, που επικρατεί έντονη χιονόπτωση, καθώς και σε περιοχές σε όλη την επικράτεια, όπου εκδηλώνονται ακραία καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζεται ότι, ενημέρωση σχετικά με διακοπές κυκλοφορίας καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια, λόγω κακοκαιρίας και έντονων καιρικών φαινομένων, είναι διαθέσιμες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αδυναμία μετάβασης στην εργασία λόγω κακοκαιρίας: Πότε πληρώνεται και πότε αφαιρείται από την άδεια

«Ελπίς»: Βγήκε ο στρατός στην Αττική Οδό - Γενική αργία αύριο - Συστάσεις για τις μετακινήσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider