Επιχείρηση να κρατηθούν ανοιχτές οι οδικές αρτηρίες στην Κρήτη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιχείρηση να κρατηθούν ανοιχτές οι οδικές αρτηρίες στην Κρήτη
Λόγω χιονόπτωσης και παγετού η κίνηση γίνεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή οδό Ηρακλείου Αρκαλοχωρίου και την Επαρχιακή οδός Γαζίου-Ανωγείων στο ύψος Δημοτικής Ενότητας Γωνιές.

Να κρατήσουν ανοιχτές και ασφαλείς για τις μετακινήσεις κεντρικές οδικές αρτηρίες του νησιού, επιχειρούν τα συνεργεία της πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης, από τις πρώτες πρωινές ώρες, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τον παγετό. Από τα ξημερώματα τα μηχανήματα επιχειρούν στο οδικό δίκτυο από Καρτερό μέχρι το δρόμο που συνδέεται με το δίκτυο για Καστέλι, το δρόμο από Βιομηχανική Περιοχή προς Βιάννο και το δρόμο για τη Μεσσαρά.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, λόγω χιονόπτωσης και παγετού η κίνηση στο Νομό Χανίων γίνεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή οδό Κράπη προς Ασκύφου και την Επαρχιακή οδό Φώκιες προς Ομαλό. Στο Νομό Νομός Ρεθύμνης προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω χιονόπτωσης ισχύει στην Επαρχιακή οδό 'Αμνατος -Αρκάδι (Δήμος Ρεθύμνης) και την Επαρχιακή οδό Σπήλι- Γερακάρι (Δήμος Αμαρίου).

Στον Νομό Ηρακλείου προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω χιονόπτωσης ισχύει στην Επαρχιακή οδό Χερσονήσου -Οροπεδίου Λασιθίου στο Κράσι, την Επαρχιακή οδό Βιάννου -Αμιρά στο 2ο χιλιόμετρο ενώ λόγω βροχόπτωσης προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει στις Iρλανδικές Διαβάσεις της Δημοτικής ενότητας Πέρι Δήμου Φαιστού, τη Δημοτική ενότητα Αγ.Τριάδας Τυμπακίου Δήμου Φαιστού, στο Γεροπόταμο του Δήμου Φαιστού και τη Δημοτική ενότητα Πλατάνου Δήμου Γόρτυνας.

Λόγω χιονόπτωσης και παγετού η κίνηση γίνεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή οδό Ηρακλείου Αρκαλοχωρίου και την Επαρχιακή οδός Γαζίου-Ανωγείων στο ύψος Δημοτικής Ενότητας Γωνιές.

Σε ότι αφορά το Νομό Λασιθίου, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή οδό Αγίου Νικολάου - Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου από το Δράσι μέχρι το Οροπέδιο Λασιθίου, την Επαρχιακή οδό Σητείας προς Ζήρο και Χάντρα, την Επαρχιακή οδό Σητείας -Αγίου Νικολάου στο 20ο χιλιόμετρο, την Επαρχιακή οδό Σητεία προς Παρασπόρι και Χρυσοπηγή, την επαρχιακή οδό Σητείας από Χαμίζι προς Πλάτανο και την επαρχιακή οδό από Λιθίνες προς Παπαγιαννάδες.

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με την θέρμανση των σεισμόπληκτων στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε χθες στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος, με τη θέρμανση στους οικίσκους των σεισμόπληκτων. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της χιονόπτωσης, τα κλιματιστικά που έχουν τοποθετηθεί για τη θέρμανση των οικογενειών που ζουν στους οικίσκους έπαψαν να λειτουργούν, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των οικίσκων για κάποιες ώρες να μείνουν χωρίς θέρμανση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Ελπίς»: Βγήκε ο στρατός στην Αττική Οδό - Γενική αργία αύριο - Συστάσεις για τις μετακινήσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider