Θεοδωρικάκος: Οι έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων είναι συνεχείς – «Λουκέτο» στους παράνομους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θεοδωρικάκος: Οι έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων είναι συνεχείς – «Λουκέτο» στους παράνομους
Θα συνεχιστούν οι έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων.

Την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να συνεχιστούν οι έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων, από τους οποίους όσοι είναι παράνομοι θα κλείσουν, ανακοίνωσε ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος με δήλωσή του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε: «Είναι δεδομένη η απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας, οι έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων να είναι συνεχείς. Όσοι λειτουργούν παρανόμως θα κλείνουν. Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους σε όλη τη χώρα. Πολιτεία και αθλητικοί παράγοντες οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπει τέλος στο χουλιγκανισμό μέσα και έξω από τα γήπεδα. Είναι ζήτημα πολιτισμού και ανθρωπιάς».

Απαίτηση της κοινωνίας η απόδοση δικαιοσύνης για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη

«Είναι θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να συνεχίσει την έρευνα για το τραγικό γεγονός και να την ολοκληρώσει», είχε δηλώσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σχετικά με την δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τη σύλληψη ενός από τους πρωταγωνιστές.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι η Αστυνομία «κινείται με ταχύτητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα» και θέλοντας να τονίσει το ενδιαφέρον του υπουργείου για την υπόθεση, υπενθύμισε ότι την έρευνα διενεργεί η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και πως ασχολείται προσωπικά ο γενικός επιθεωρητής αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Περ. Αττικής: Αναγκαία η διαμόρφωση ενός νέου μηχανισμού πολιτικής προστασίας με διακριτούς ρόλους

gazzetta
gazzetta reader insider insider