Στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου - Δύο νέες συλλήψεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου - Δύο νέες συλλήψεις
Κατάθεση Καλογρίτσα στην προανακριτική της Βουλής
Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης αναζητεί δύο ακόμη πρόσωπα για εμπλοκή στην υπόθεση.

Τελευταία ενημέρωση: 12:55

Κάτω από εντονότατες αποδοκιμασίες έφτασαν, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, οι εννέα συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στην περιοχή Χαριλάου.

Εξαγριωμένοι πολίτες τούς αποδοκίμασαν στην είσοδο των Δικαστηρίων, όπου αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι οκτώ που συνελήφθησαν χθες (Κυριακή) σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης και αναμένεται να πάρουν προθεσμία από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η οποία διερευνά την υπόθεση.

Ενώπιον της ίδιας ανακρίτριας θα απολογηθεί αργότερα, ο 23χρονος που κρατείται ήδη από την περασμένη Τετάρτη και διώκεται για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή. Η ίδια πράξη αποδίδεται και στους υπόλοιπους οκτώ συλληφθέντες, μεταξύ αυτών επτά Έλληνες κι ένας Αλβανός (ηλικίας 20 έως 23 ετών), όπως περιγράφεται στο ένταλμα σύλληψης.

Κρύβονταν σε σπίτια φίλων τους για να αποφύγουν τη σύλληψη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, σε σπίτια φίλων κρύβονταν οι 6 από τους 8 που συνελήφθησαν από την αστυνομία για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Σε δυο εξ αυτών βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, ενώ πηγές από την αστυνομία αναφέρουν ότι οι τρεις είχαν απασχολήσει τις αρχές και σοτ παρελθόν.

Επιπλέον χθες κατασχέθηκε και δεύτερο όχημα, το οποίο ανήκει στον πατέρα ενός εκ των συλληφθέντων.

Αναζητούνται άλλοι δύο

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης αναζητεί δύο ακόμη πρόσωπα για εμπλοκή στην υπόθεση, από τους οποίος, ο ένας ηλικίας 25 ετών εκτιμάται ότι βρίσκεται στην Αθήνα.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται 20χρονος Αλβανός για τον οποίο δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι διέφυγε στην πατρίδα του, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιωνόταν μέχρι το βράδυ της Κυριακής από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να κατηγορείται και για την άλλη επίθεση, μαζί με τον 23χρονο συμπατριώτη του, τον Μάρτιο του 2019, πάλι στη Χαριλάου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη - Σύσκεψη στην Εισαγγελία με τη συμμετοχή εκπροσώπων αθλητικών συλλόγων

Θεοδωρικάκος για δολοφονία 19χρονου: Σεσημασμένοι οι έξι από τους έντεκα συλληφθέντες

gazzetta
gazzetta reader insider insider