ΥΠΑ: Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο οι πτήσεις σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΥΠΑ: Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο οι πτήσεις σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το Δικαστήριο έκρινε παράνομη την εξαγγελθείσα 24ωρη απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, των ηλεκτρονικών μηχανικών και των τηλεπικοινωνιακών παράνομη.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο οι πτήσεις σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας.

Το Δικαστήριο κατόπιν προσφυγής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας έκρινε την εξαγγελθείσα 24ωρη απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, των ηλεκτρονικών μηχανικών και των τηλεπικοινωνιακών παράνομη.

Να θυμίσουμε πως αύριο Τετάρτη 6 Απριλίου, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ προκήρυξαν 24ωρη πανελλαδική απεργία, διαμαρτυρόμενες για την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς.

Στην απεργία έχουν ήδη δηλώσει πως θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα, σε ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, πολεοδομία, νομαρχίες, δήμους και περιφέρειες.

Ενώ, παρόντες στην απεργία δήλωσαν και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τράπεζες: Κέρδη άνω των 2,5 δισ. ευρώ στο εξάμηνο με το βλέμμα σε υψηλότερα

Καύσιμα: Ξεκινά από σήμερα η νέα επιδότηση στο ντίζελ - Πώς επηρεάζει τουρισμό, μεταφορές και νησιά

«Ανακαινίζω»: Πόσες βεβαιώσεις επιλεξιμότητας υποβλήθηκαν για επιδότηση έως 36.000 ευρώ - Ανοικτή έως 31/8 η πλατφόρμα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider