Συνελήφθη 17χρονος για την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη- Αναζητούνται άλλοι δύο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνελήφθη 17χρονος για την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη- Αναζητούνται άλλοι δύο
Δράστες της επίθεσης ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε, αναφέρει ο Τ. Θεοδωρικάκος. Μέλος του αντιεξουσιαστικού χώρου ο συλληφθείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:14

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας ένας 17χρονος που φέρεται ότι συμμετείχε στην επίθεση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά τρία άτομα και αναμένεται η σύλληψη και των άλλων δύο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 17χρονος συνελήφθη στο Μαρούσι, κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και έχει απασχολήσει τις αρχές για συμμετοχή σε επεισόδια.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά στα αδικήματα της βίας κατά πολιτικού σώματος και συγκεκριμένα κατά Αρχηγού πολιτικού κόμματος καθώς και της επικίνδυνης και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η αυτεπάγγελτη προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ταυτοποιηθούν και συλληφθούν όλοι οι δράστες, ενώ για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Θεοδωρικάκος: Ταυτοποιήθηκαν οι αναρχικοί που επιτέθηκαν στον Γ. Βαρουφάκη

Την ταυτοποίηση των δραστών της επίθεσης σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη, σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέροντας ότι η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για αναρχικούς «όσο και αν αυτή δεν βολεύει κάποιους».

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος, σε ανάρτηση του στο Twitter, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από της ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες της επίθεσης στον πρόεδρο του ΜΕΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν δεν βολεύει κάποιους…».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βαρουφάκης: Μπράβοι της νύχτας με χτύπησαν, όχι αναρχικοί

Τηλεφωνική επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Γ. Βαρουφάκη

Βαρουφάκης: Με κάταγμα ρινός από προπηλακισμό στα Εξάρχεια

gazzetta
gazzetta reader insider insider