Τραμπ: Δωρεές ρεκόρ 34,8 εκατ. μέσα σε 7 ώρες συγκέντρωσε η εκστρατεία του μετά την καταδίκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ: Δωρεές ρεκόρ 34,8 εκατ. μέσα σε 7 ώρες συγκέντρωσε η εκστρατεία του μετά την καταδίκη
Διπλασίασε το ημερήσιο ρεκόρ συγκέντρωσης χρημάτων η εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ

Διπλασίασε το ημερήσιο ρεκόρ συγκέντρωσης χρημάτων η εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, με τους υποστηρικτές του όχι μόνο να αποθαρρύνονται από την απόφαση του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης που τον έκρινε ένοχο και για τις 34 κατηγορίες, σχετικά με κρυφές πληρωμές χρημάτων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, αλλά να σπεύδουν να ενισχύουν οικονομικά την καμπάνια του για να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ.

Η εκστρατεία του πρώτην προέδρου των ΗΠΑ, ανέφερε ότι συγκέντρωσε 34,8 εκατ. δολάρια από υποστηρικτές του που προσέφεραν μικροποσά σε λιγότερο από επτά ώρες μετά την ιστορική ετυμηγορία της Πέμπτης.

Σχεδόν το 30% αυτών των δωρητών ήταν νέοι επισκέπτες στον ιστότοπο δωρεών Trump WinRed, όπως ανέφεραν οι ανώτεροι σύμβουλοι της εκστρατείας Chris LaCivita και Susie Wiles.

Οι σύμβουλοι επανέλαβαν τον όρκο του Τραμπ μετά τη δίκη ότι η «πραγματική ετυμηγορία» θα έρθει την ημέρα των εκλογών, στις 5 Νοεμβρίου, όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν σε μια ρεβάνς της αναμέτρησης τους το 2020.

Ο Τραμπ πρόκειται να προταθεί επίσημα ως υποψήφιος για την προεδρία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος λίγες ημέρες μετά την προγραμματισμένη ποινική του ποινή στις 11 Ιουλίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στόλτενμπεργκ: Η στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία πρέπει να ανέρχεται κατ΄ ελάχιστον στα 40 δισ. ευρώ ετησίως

Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ έδωσαν άδεια στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί αμερικανικά όπλα σε ρωσικό έδαφος

ΗΠΑ: Νέοι περιορισμοί στις βίζες για αξιωματούχους της Κίνας και του Χονγκ-Κονγκ

gazzetta
gazzetta reader insider insider