Πυρκαγιά στο Μαύρο Λιθάρι - Μήνυμα 112 στους κατοίκους της Σαρωνίδας, άνοιξε η Αθηνών - Σουνίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πυρκαγιά στο Μαύρο Λιθάρι - Μήνυμα 112 στους κατοίκους της Σαρωνίδας, άνοιξε η Αθηνών - Σουνίου
Πριν λίγο, «ήχησε» 112 και για πυρκαγιά στην Σαρωνίδα Αττικής και καλεί τους πολίτες να παραμείνουν σε ετοιμότητα. Η φωτιά καίει στο Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου.

Τελευταία ενημέρωση 16.32

Πριν λίγο, «ήχησε» 112 και για πυρκαγιά στην Σαρωνίδα Αττικής και καλεί τους πολίτες να παραμείνουν σε ετοιμότητα. Η φωτιά καίει στο Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου, σε δασική έκταση κοντά σε οικισμό, ενώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, η οποία είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο Μαύρο Λιθάρι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου από το ύψος της λεωφόρου Καραμανλή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει εκδηλωθεί κοντά σε σπίτια και στο σημείο επιχειρούν 29 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων 9 οχήματα και ένα ελικόπτερο ενώ συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

To μήνυμα μέσω του 112 ζητά σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι να απομακρυνθούν από αυτήν και να κατευθυνθούν προς Γλυφάδα λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει:

«Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή Σαρωνίδα Αττικής. Αν βρίσκεστε στις περιοχή Μαύρο Λιθάρι, απομακρυνθείτε προς Γλυφάδα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μία σύλληψη και πρόστιμο 3.000 ευρώ για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο σε Αττική, Στερεά και Πελοπόννησο

gazzetta
gazzetta reader insider insider