Τεντόγλου μετά την απονομή: «Έβλεπα την ελληνική σημαία απέναντι, υπερήφανος…»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τεντόγλου μετά την απονομή: «Έβλεπα την ελληνική σημαία απέναντι, υπερήφανος…»
«Ήταν και η μητέρα μου και η αδερφή μου. Είναι ξεχωριστό» τόνισε ο Έλληνας υπέρ-πρωταθλητής.

Χαμογελαστός και ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Μάλιστα, στις δηλώσεις του ο Έλληνας «φτερωτός θεός» αυτή τη φορά το ευχαριστήθηκε και περισσότερο, διότι υπήρχε κόσμος στην εξέδρα, μεταξύ των οποίων και μέλη της οικογένειάς του.

«Πολύ όμορφο μετάλλιο, μου αρέσει. Ωραία απονομή, το ευχαριστήθηκα. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τον Εθνικό Ύμνο, σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου, κάθε φορά είναι διαφορετικό. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ακόμα πιο σημαντικό και εντυπωσιακό. Μου άρεσε περισσότερο σήμερα, γιατί υπήρχαν άτομα στις κερκίδες αυτή τη φορά, στο Τόκιο δεν υπήρχε κανένας. Ήταν και η μητέρα μου και η αδερφή μου. Είναι ξεχωριστό» τόνισε ο Έλληνας υπέρ-πρωταθλητής.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και έβλεπα την ελληνική σημαία απέναντι, υπερήφανος. Τα είδα όλα τα άλματά μου, ευχαριστημένος είμαι. Ήταν όλα μεγάλα άλματα, τεχνικά ήταν ωραία. Υπήρχαν κάποια πράγματα που μπορούσα να αλλάξω στη φόρα μου. Είχα ένα θέμα τις τελευταίες μέρες, δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, με τα παπούτσια. Έπρεπε να φορέσω καινούργιο ζευγάρι παπούτσια και δεν είχα χρόνο να τα συνηθίσω και δεν είχα τόση αυτοπεποίθηση, όσο έχω συνήθως σε αυτό το κομμάτι» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μίλτος Τεντόγλου: Η στιγμή της απονομής του χρυσού μεταλλίου - Βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης: Μυθικός Μίλτος Τεντόγλου, γράφει τη δική του μοναδική ιστορία

Ο χρυσός Τεντόγλου, οι οδηγίες Μαξίμου και το μήνυμα Κικίλια

gazzetta
gazzetta reader insider insider