Κέιτ Μίντλετον: «Επιτέλους, ολοκλήρωσα τις χημειοθεραπείες»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κέιτ Μίντλετον: «Επιτέλους, ολοκλήρωσα τις χημειοθεραπείες»
Η Κέιτ Μίντλετον / Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images
Ένα συγκινητικό και πολύ προσωπικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, δηλώνοντας ανακουφισμένη που ολοκλήρωσε τον κύκλο χημειοθεραπειών της.

Ένα συγκινητικό και πολύ προσωπικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, δηλώνοντας ανακουφισμένη που ολοκλήρωσε τον κύκλο χημειοθεραπειών της. Μετά από εννέα, δύσκολους μήνες, η ίδια τόνισε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο και πως θα έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και φυσικά από τα καθήκοντά της για ένα μεγάλο διάστημα. Τώρα, στο νέο βίντεό της, λέει πως ο «δρόμος για τη πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς».

Στο βίντεο, βλέπουμε την Κέιτ Μίντλετον να περπατάει στο δάσος, έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά. Σύμφωνα με το BBC, το βίντεο γυρίστηκε στο Νόρφολκ τον περασμένο μήνα με την οικογένεια να περνά όμορφες στιγμές μέσα στο δάσος. «Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια», ακούγεται να λέει η Κέιτ Μίντλετον.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider