Συρία: Στη Δαμασκό ο επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συρία: Στη Δαμασκό ο επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών
Ο επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών Ιμπραχίμ Καλίν μετέβη σήμερα στην πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό, δήλωσαν στο Reuters δύο πηγές που γνώριζουν για την επίσκεψη.

Ο επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών Ιμπραχίμ Καλίν μετέβη σήμερα στην πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό, δήλωσαν στο Reuters δύο πηγές που γνωρίζουν για την επίσκεψη.

Το τουρκικό μέσο ενημέρωσης Yeni Safak τόνισε ότι ο Καλίν βρέθηκε στο τέμενος των Ομεϋάδων στη συριακή πρωτεύουσα.

Δημοσιογράφος του Reuters είδε τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο να κινείται προς το τέμενος εν μέσω ισχυρών μέτρων ασφαλείας και συγκέντρωσης μεγάλου πλήθους, αλλά δεν ήταν αμέσως σαφές ποιος επέβαινε μέσα στο αυτοκίνητο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διπλάσιες οι συντάξεις του Δημοσίου σε σύγκριση με του ιδιωτικού τομέα - Στα 1.504 ευρώ το μέσο ποσό τον Νοέμβριο

Σχέδιο Επιβίωσης - 9 προτάσεις για την επόμενη μέρα του Πρωτογενούς τομέα

Ταμείο Ανάκαμψης: Πράσινο φως στην αναθεώρηση – Σκληρές προθεσμίες για τα έργα και τα ορόσημα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider