Ξανά υπό κατάληψη η πρυτανεία του ΑΠΘ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξανά υπό κατάληψη η πρυτανεία του ΑΠΘ
Σε νέο αποκλεισμό του κτιρίου διοίκησης του ΑΠΘ προχώρησαν περίπου 100 άτομα μέλη φοιτητικών συλλόγων, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια.

Σε νέο αποκλεισμό του κτιρίου διοίκησης του ΑΠΘ προχώρησαν περίπου 100 άτομα μέλη φοιτητικών συλλόγων, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια, ενώ από αύριο έχουν ανακοινώσει ότι θα προχωρήσουν σε 48ωρο αποκλεισμό του ΑΠΘ.

«Συνεχίζουμε δυναμικά με πλούσια δραστηριότητα μπροστά στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την τοποθέτηση αστυνομικών δυνάμεων στο ΑΠΘ. Προχωρούμε σήμερα σε εκδήλωση των φοιτητικών συλλόγων από κοινού με τους εργαζόμενους του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ και του ΔΙΠΑΕ για τις εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση στις 12.00 μπροστά από την πρυτανεία του ΑΠΘ», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των φοιτητών, σύμφωνα με το thessnews.gr.

Εξάλλου, όπως ανέφερε εκπρόσωπος του φοιτητικού συλλόγου στο ΣΚΑΪ, αύριο θα προχωρήσουν στον ολικό αποκλεισμό του πανεπιστημίου, ζητώντας να μην υπάρξει αστυνόμευση μέσα στα πανεπιστήμια και να ξεκινήσουν όσο τον δυνατόν νωρίτερα τα μαθήματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider