Pfizer: Σχεδιάζει την επέκταση των επενδύσεών της στην Ελλάδα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Pfizer: Σχεδιάζει την επέκταση των επενδύσεών της στην Ελλάδα
Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer συναντήθηκε σήμερα με τον 'Αδωνι Γεωργιάδη και το Νίκο Παπαθανάση. 

Η επέκταση των επενδύσεων της Pfizer στην Ελλάδα αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης με το διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά.

Συγκεκριμένα σε μήνυμα του στο twitter ο κ.Γεωργιάδης αναφέρει: «ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης συναντήθηκαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά. Στο επίκεντρο της συζήτησης η επέκταση των επενδύσεων της εταιρίας στην Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Μπουρλάς συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και συζήτησαν για την επένδυση της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη - ένα από τα έξι κέντρα ψηφιακών ερευνών της Pfizer στον κόσμο, που μέχρι το τέλος του χρόνου θα απασχολεί 200 επιστήμονες της χώρας μας - αλλά και για τις εξελίξεις γύρω από το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τι σημαίνει το «πλαφονάρισμα» στα καταναλωτικά δάνεια

Ελεγκτικό «σαφάρι» για φοροδιαφυγή και απάτες - Στο μικροσκόπιο οι μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ

Αγώνας δρόμου για τα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης: Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και «Σπίτι μου ΙΙ»

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider