Διακοπές στην Ελλάδα χωρίς υποχρεωτική καραντίνα - Ποιες χώρες αφορά

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Διακοπές στην Ελλάδα χωρίς υποχρεωτική καραντίνα - Ποιες χώρες αφορά
Διακοπές στην Ελλάδα χωρίς υποχρεωτική καραντίνα - Ποιες χώρες αφορά

Χωρίς το μέτρο της επταήμερης υποχρεωτικής καραντίνας θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, τουρίστες από συγκεκριμένες χώρες από τις 19 Απριλίου, όπως έκανε γνωστό μέσω του Twitter ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Το μέτρο αυτό αφορά σύμφωνα με τον ίδιο του τουρίστες από την ΕΕ, τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Σερβία το Ισραήλ, και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Οι επισκέπτες θα πρέπει ακόμη να προσκομίζουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ κορονοϊού που να έχει διενεργηθεί εντός 72 ωρών πριν από την άφιξη τους στη χώρα, όπως επισημαίνει ο κ. Πατέλης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυξήσεις έως 1.036% στις αποδοχές των φαντάρων - Όλα τα ποσά και οι δικαιούχοι

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Φοροδιαφυγή σε 42 Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων - Πρόστιμα και λουκέτα

Βαριές κατηγορίες για λειτουργία των θεσμών από Καραμανλή - Ποιοι και γιατί μπήκαν στην ΚΟΕΣ του ΠΑΣΟΚ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider