Την είσοδό της στο χρηματιστήριο ετοιμάζει η Virgin Galactic του Ρίτσαρντ Μπράνσον

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Την είσοδό της στο χρηματιστήριο ετοιμάζει η Virgin Galactic του Ρίτσαρντ Μπράνσον
Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον βρίσκεται σε «αγώνα δρόμου» απέναντι από τον Έλον Μασκ της Space X και τον Τζεφ Μπέζος της Blue Origin για το ποιος θα... στείλει πρώτος ανθρώπους στο διάστημα.

Έτοιμος να «βγάλει» τη διαστημική εταιρεία Virgin Galactic στο Χρηματιστήριο φαίνεται πως είναι ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, Ρίτσαρντ Μπράνσον, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η εταιρεία θα κάνει τη δημόσια προσφορά της ως μέρος της συμφωνίας με την Social Capital Hedosophia Holdings, η οποία υπολογίζεται πως θα επενδύσει περί τα 800 εκατ. δολάρια στην Virgin Galactic ως αντάλλαγμα για το 49% των μετοχών της.

Όταν η συμφωνία και η δημόσια προσφορά ολοκληρωθεί, η Virgin Galactic θα γίνει η πρώτη εταιρεία του είδους της που θα έχει εισαχθεί στο χρηματιστήριο.

Σε επίπεδο ανταγωνισμού, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον βρίσκεται σε «αγώνα δρόμου» απέναντι από τον Έλον Μασκ της Space X και τον Τζεφ Μπέζος της Blue Origin για το ποιος θα... στείλει πρώτος ανθρώπους στο διάστημα.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του CNBC, η Virgin Galactic μέχρι στιγμής έχει πουλήσει 600 εισιτήρια, αξίας 250.000 δολαρίων έκαστο για «διαστημικές πτήσεις» πολιτών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider