Deutsche Bank: Προειδοποιεί για μείωση κερδοφορίας, άλμα για τη μετοχή

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Deutsche Bank: Προειδοποιεί για μείωση κερδοφορίας, άλμα για τη μετοχή
Η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, για το πρώτο τρίμηνο του 2020, αναμένει καθαρά κέρδη ύψους 66 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών ύψους 201 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Μείωση της κερδοφορίας της για το πρώτο τρίμηνο του έτους αναμένεται να ανακοινώσει η Deutsche Bank την ερχόμενη Τετάρτη 29 Απριλίου.

Όπως προειδοποίησε με έκτακτη ανακοίνωσή της την Κυριακή, η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, για το πρώτο τρίμηνο του 2020, αναμένει καθαρά κέρδη ύψους 66 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών ύψους 201 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Τα έσοδα αναμένονται στα 6,4 δισ. ευρώ, ενώ πτώση θα καταγράψει και ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας από τα επίπεδα του 13,6% το 2019, στα επίπεδα του 12,8% στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Υπενθυμίζεται εδώ για το σύνολο του 2019 η γερμανική τράπεζα ανακοίνωσε ζημιές ύψους 5,3 δισ. ευρώ, ενώ η μετοχή της έχει υποχωρήσει κατά 25% τους τελευταίους 12 μήνες.

Άλμα τη Δευτέρα για τη μετοχή

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας, η μετοχή της Deutsche Bank καταγράφει άλμα πάνω από 8%, καθώς τα αποτελέσματα που θα ανακοινώσει την Τετάρτη αποδεικνύονται υψηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών, παρά το γεγονός ότι η κερδοφορία θα υποχωρήσει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider