ΗΠΑ: Σε νέο μοντέλο καταστημάτων στρέφονται τα Starbucks

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Σε νέο μοντέλο καταστημάτων στρέφονται τα Starbucks
Η πανδημία του κορονοϊού οδηγεί την εταιρεία στο κλείσιμο περίπου 400 καφετεριών και στο άνοιγμα περίπου 300 καταστημάτων μόνο για παραλάβή.

Νέα καταστήματα που θα λειτουργούν μόνο για παραλαβή καφέ από το κατάστημα σχεδιάζει να ανοίξει η αλυσίδα Starbucks, τους επόμενους 18 μήνες.

Σύμφωνα με το Βusiness Insider, η πανδημία του κορονοϊού οδηγεί την εταιρεία στο κλείσιμο περίπου 400 καταστημάτων που λειτουργούσαν με την κλασική μορφή και στο άνοιγμα περίπου 300 νέων, στα οποία οι πελάτες θα κάνουν τις παραγγελίες τους μέσω εφαρμογής στο κινητό.

Το πρώτο κατάστημα με αυτή τη μορφή, το Starbucks Pickup, άνοιξε τον περασμένο Νοέμβριο. Μετά την πανδημία τους κορονοϊού ωστόσο η εταιρεία βλέποντας τη μειωμένη κίνηση στις καφετέριες της, σχεδιάζει την επέκταση των νέων καταστημάτων. Εκεί ο πελάτης, αφού κάνει την παραγγελία του μέσω της εφαρμογής, πηγαίνει στο κατάστημα όπου θα έχει ετοιμαστεί και την παραλαμβάνει.

Στα νέα καταστήματα δεν υπάρχουν τραπέζια και καθίσματα. Στην είσοδο υπάρχει μία οθόνη με την κατάσταση των παραγγελιών των πελατών καθώς και οδηγίες για το πώς λειτουργεί το σύστημα. Στο χώρο επίσης δεν υπάρχουν έπιπλα εκτός από το σταντ όπου ο πελάτης βάζει τη ζάχαρη και το γάλα στον καφέ του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider